Διεθνή

Τουρκία: Γιούχαραν την Εμινέ Ερντογάν

Τουρκία: Γιούχαραν την Εμινέ Ερντογάν

Πηγή Φωτογραφίας: cnnturk

Μήνυμα της Εμινέ Ερντογάν που επρόκειτο να διαβαστεί στην πρεμιέρα παράστασης έγινε δεκτό με έντονες διαμαρτυρίες από το κοινό

Η δημοφιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται σε καθοδική τροχιά κι όπως φαίνεται από τα πυρά δεν ξεφεύγει ούτε η σύζυγός του η Εμινέ.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της  παράστασης “Λαζγκί- Χορός Πνεύματος και Αγάπης” του Εθνικού Μπαλέτου του Ουζμπεκιστάν που ανέβηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ατατούρκ, επρόκειτο να διαβαστεί μήνυμα από την Εμινέ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο παρουσιαστής ζήτησε ένα λεπτό για να διαβάσει το μήνυμα που έστειλε η σύζυγος του Προέδρου Ερντογάν. Ωστόσο, το κοινό, που δεν ήθελε να διαβαστεί το μήνυμα, διαμαρτυρήθηκε έντονα με χειροκροτήματα και σφυρίγματα. Ακούστηκαν επίσης γιουχαΐσματα.

Κάποιοι θεατές ακούστηκαν να λένε, «Κανονικά, έπρεπε να σηκωθούμε και να φύγουμε». Αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν με κάμερες κινητών τηλεφώνων.

Στην παράσταση ήταν παρόντες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ahmet Misbah Demircan, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Ταμείου Ανάπτυξης Τέχνης και Πολιτισμού της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν Saida Mirziyoyeva, κρατικοί αξιωματούχοι και επίσημοι καλεσμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments