Nέα της αγοράς

Huawei: Παρουσίασε νέα έξυπνα προϊόντα στην Κωνσταντινούπολη

Huawei: Παρουσίασε νέα έξυπνα προϊόντα στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή Φωτογραφίας: Artemide- Vietnam Insider

Huawei: Επέλεξε την μαγευτική αυτή πόλη, η οποία είναι η μόνη στον κόσμο που εκτείνεται σε δύο ηπείρους

Ο πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group, Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας & Καναδά, κ. Derek Yu πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία αλλά και την σημειολογία της Κωνσταντινούπολης, καθώς επέλεξε την μαγευτική αυτή πόλη, η οποία είναι η μόνη στον κόσμο που εκτείνεται σε δύο ηπείρους, την Ευρώπη και την Ασία, για την παρουσίαση των νέων καινοτόμων προϊόντων της εταιρείας.

Ανηφορίζοντας, λοιπόν, από την πολύβουη ακόμη και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, πλατεία Ταξίμ με τα μεγάλα ξενοδοχεία, τα πολύχρωμα φωτισμένα καταστήματα και τον κόσμο που περιφέρεται και αφήνοντας πίσω τον Βόσπορο με τα κάθε λογής πλοιάρια και την τελευταία, πολύχρωμη γέφυρα στο Πέραν που ενώνει τις δύο ηπείρους, μετά από μισή ώρα περίπου, φτάσαμε στον προορισμό μας, το Volkswagen Arena, έναν επιβλητικό πολυχώρο με μεγάλη σκηνή, όπου η Huawei πριν λίγες ώρες παρουσίασε μια ποικιλία νέων προϊόντων με καινοτομίες και τεχνολογία αιχμής.

Τα προϊόντα

Από την εκδήλωση, εκτός από τους συνεργάτες, αντιπροσώπους, στελέχη της εταιρείας και εκπροσώπους του Τύπου, συμμετείχαν και σημαντικοί influencers που προωθούν το οικοσύστημα των προϊόντων της εταιρείας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της παρουσίασης ήταν το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2, τo HUAWEI MateBook D 16, το πρώτο tablet HUAWEI MatePad Paper με οθόνη e-ink, τα νέα smartphone HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, ενώ δεν έλειπε και η κατηγορία του ήχου με την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια ασύρματων ακουστικών, το HUAWEI FreeBuds Pro 2, για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Derek Yu, ανέλυσε και τους βασικούς τομείς εστίασης της στρατηγικής που ανέπτυξε η εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, για να καλύψει τις νέες ανάγκες τεχνολογίας που έχουν δημιουργηθεί.

«Η Huawei έχει δεσμευτεί για συνεχή καινοτομία και εύκολη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για κάθε άτομο, οικογένεια και οργανισμό. Για αυτό συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Θέλουμε να παρέχουμε επαναστατική καινοτομία στους καταναλωτές και να ηγούμαστε συνεχώς στην ανάπτυξη του κλάδου», δήλωσε ο Derek Yu.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments