Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραίτηση “βόμβα” από την υπεράσπισή της – Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραίτηση “βόμβα” από την υπεράσπισή της – Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Με έναν πλέον συνήγορο υπεράσπισης εκπροσωπείται η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο του 9χρονου παιδιού της στην Πάτρα, ενώ έχει κληθεί ως ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων δύο μικρότερων

Αποχώρησε από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας και πλέον θα εκπροσωπείται μόνο από τον  Όθωνα Παπαδόπουλο.

Ο κ. Ζάρδας ενημέρωσε ότι δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης η οποία ήδη κλήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δυο παιδιών της.

Η ανακοίνωσή του

Στην ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Ζάρδας αναφέρει:

«Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου. Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση έχουν δώσει εντολή να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα σε 15 ημέρες αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Η κλήση που πήρε την Πέμπτη η 33χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιγράφει επακριβώς για ποια αδικήματα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments