Διεθνή

Αίγυπτος: Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια

Αίγυπτος: Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια

Πηγή Φωτογραφίας: bbc

Ο καρχαρίας της έκοψε το χέρι και το πόδι με συνέπεια η γυναίκα αν και κατάφερε να βγει στην ακτή, να υποκύψει λίγο αργότερα στα τραύματά της

Σε τραγωδία κατέληξε το κολύμπι στη θάλασσα για μία 68χρονη από την Αυστρία, η οποία διαμένει με τον σύζυγό της στην Αίγυπτο.

Η γυναίκα ενώ κολυμπούσε στο τουριστικό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, ο καρχαρίας της επιτέθηκε και της έκοψε το χέρι και το πόδι.

Η 68χρονη κολυμπούσε απεγνωσμένα προς την ακτή μετά την επίθεση του καρχαρία μπροστά στους τρομοκρατημένους παραθεριστές και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της σε νοσοκομείο.

Ρώσοι τουρίστες, που κατέγραψαν τη σκηνή, διαμαρτύρονταν για την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών. Ωστόσο, ουδείς από το πλήθος των λουόμενων, έσπευσε στη θάλασσα για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, ωστόσο, αναφέρουν ότι μολονότι άλλοι τουρίστες έτρεξαν να βγουν από το νερό, προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του καρχαρία από το θύμα του.

Το τραγικό συμβάν έγινε στο δημοφιλή κόλπο Σαλ Χασίς, κοντά στο Σαρμ Ελ Σέιχ, όπου είναι συχνές οι επιθέσεις καρχαριών.

Μετά τη χθεσινή επίθεση του καρχαρία οι τοπικές Αρχές απαγόρευσαν για τρεις μέρες το κολύμπι, τις καταδύσεις και το ψάρεμα στη γύρω περιοχή.

Προσοχή!Σκληρές εικόνες!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments