Πολιτική

Οικονόμου: Είναι πρωτοφανές να παραπέμπεται ένας ακόμη πρώην υπουργός του και ο κ. Τσίπρας να πανηγυρίζει

Οικονόμου: Είναι πρωτοφανές να παραπέμπεται ένας ακόμη πρώην υπουργός του και ο κ. Τσίπρας να πανηγυρίζει

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οικονόμου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση Novartis. «Είναι πρωτοφανές να παραπέμπεται, με ομόφωνη μάλιστα, απόφαση, ένας ακόμη πρώην υπουργός του και ο κ. Τσίπρας να  επαίρεται και να πανηγυρίζει. Ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο άνθρωπος που ο κ. Τσίπρας είχε αναθέσει την προστασία της Δικαιοσύνης, των Θεσμών και της διαφάνειας παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη», δηλώνει ο κ. Οικονόμου.

«Ο στενός του συνεργάτης (ένας ακόμη) είναι κατηγορούμενος, όχι κατήγορος. Κατά τα άλλα, ο κ. Τσίπρας εμφανέστατα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Περιγράφει τόσο αναλυτικά και γλαφυρά πρακτικές χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, επειδή τις εφάρμοσε στη διάρκεια της θητείας του, για να ελέγξει τους “αρμούς του συστήματος” και να μετατρέψει την Ελλάδα σε κράτος-παρία, εκτός του ευρωπαϊκού κεκτημένου», προσθέτει, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση πιστεύει ειλικρινά και υπερασπίζεται πραγματικά την ανεξαρτησία της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία στο τέλος θα αναδείξει κάθε πτυχή της αλήθειας, για όλα και όλους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments