Διεθνή

ΗΠΑ: Νέο περιστατικό πυροβολισμών στη Φιλδέλφεια – Δύο αστυνομικοί τραυματίες

ΗΠΑ: Νέο περιστατικό πυροβολισμών στη Φιλδέλφεια – Δύο αστυνομικοί τραυματίες

Πηγή Φωτογραφίας: cbcnewsphilly

Και οι δύο αστυνομικοί βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ο δράστης αναζητείται

Δύο μέλη της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας τραυματίστηκαν σε εμβληματική λεωφόρο του κέντρου της πόλης, την Benjamin Franklin Parkway, όπου χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την επέτειο της ανεξαρτησίας της Αμερικής παρακολουθώντας συναυλίες και ρίψεις πυροτεχνημάτων, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Βίντεο που μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν για να απομακρυνθούν, ενώ οι αρχές παρότρυναν όσους βρίσκονταν κοντά στον τόπο του «συμβάντος» να προφυλαχθούν εκεί όπου ήταν.

Και οι δύο αστυνομικοί βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Νωρίτερα χθες, στο Χάιλαντ Παρκ, προάστιο του Σικάγου, νεαρός με τουφέκι που είχε ανέβει στην οροφή εμπορικού καταστήματος άρχισε να ρίχνει εναντίον οικογενειών και παιδιών με ποδήλατα στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου, σκοτώνοντας έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά δεκάδες άλλους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments