Trash

GNTM: Ο καυγάς Καγιά – Χατζηπαντελή μας θύμισε εποχές Ηλιάννα Παπαγεωργίου

GNTM: Ο καυγάς Καγιά – Χατζηπαντελή μας θύμισε εποχές Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr- Hairt.gr

GNTM: Πως ξεκίνησε ο καυγάς

Μεγάλος καυγάς διαδραματίστηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα γυρίσματα του GNTM, ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή. Οι πληροφορίες που μετάδωσε η εκπομπή «OPEN Weekend», αναφέρουν πως ο καυγάς ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας και την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει συζητηθεί για τα φρύδια της δεν είχε προηγούμενο, ενώ όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε στους δέκτες μας, αφού συνέβη on air την ώρα των γυρισμάτων.

Ποιος όμως ήταν ο λόγος του καυγά;

Στο πλαίσιο των Bootcamp, καθώς η Σοφία έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size κορίτσι που η πρώτη δεν ήθελε καθόλου στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ήθελαν να δώσουν το «ναι» για να περάσει στην επόμενη φάση σε αντίθεση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σωφρονίου με αποτέλεσμα η κοπέλα να κοπεί.

Τότε η κοπέλα άρχισε να μιλάει με έντονο και προσβλητικό τρόπο στους κριτές…

Λίγο αργότερα, την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή της έδωσε την Wild Card και τελικά το plus size μοντέλο κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού δυσαρεστώντας τους κριτές που δεν την ήθελαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments