Lifestyle

Elon Musk: Πήγε με άλλη γυναίκα και απέκτησε δίδυμα κρυφά το 2021

Elon Musk: Πήγε με άλλη γυναίκα και απέκτησε δίδυμα κρυφά το 2021

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου - Newsweek- MEAWW

Elon Musk: Ποια είναι η μητέρα των δίδυμων παιδιών του που γέννησε λίγες εβδομάδες πριν την Grimes.

Ο Elon Musk πέρυσι, εκτός από το μωρό που απέκτησε με την Grimes, είχε αποκτήσει και δίδυμα αλλά με διαφορετική γυναίκα. Ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος είχε σχέση και την διευθύντρια της εταιρίας του Neuralink, Shivon Zilis, η οποία γέννησε τα παιδιά του στο Τέξας τον Νοέμβριο του 2021. Η αποκάλυψη έγινε όταν η Zilis μαζί με τον Musk ζήτησαν από ένα δικαστήριο του Τέξας να αλλάξει τα ονόματα των παιδιών ώστε να να έχουν το επώνυμο του πατέρα τους αλλά και να διατηρήσουν και το επώνυμο της μητέρας τους.

Η Zilis είχε γεννήσει τα δίδυμα λίγες εβδομάδες πριν ο Musk και η πρώην συντροφός του, Grimes, φέρουν στον κόσμο μια κόρη μέσα παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2021. Το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει αλλά εκτός από την μικρή Exa Dark Siderael, μοιράζονται ακόμα ένα παιδί, τον 2χρονο Χ ΑΕ Α-12.

Ο Musk μετά και την γέννηση των διδύμων και της κόρης του, πλέον έχει 10 παιδιά

Έχει αποκτήσει την 18χρονη Vivian Jenna Wilson και τον Griffin Musk, καθώς και τα τρίδυμα Kai, Damian και Sax με την πρώτη του γυναίκα, Justine Wilson, καθώς και δύο παιδιά με την Grimes. O CEO της Tesla δεν μιλάει συχνά για την οικογένειά του, όμως λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων του είχε πει σε συνέντευξή του ότι πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που γεννιούνται. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά “νομίζω ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τον πολιτισμό μας είναι ο χαμηλός δείκτης γεννήσεων που μειώνεται πολύ γρήγορα. Παρακαλώ κοιτάξτε τα νούμερα. Εάν οι άνθρωποι δεν κάνουν περισσότερα παιδιά, ο πολιτισμός μας θα καταρρεύσει”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments