Ελλάδα

Θάσος: «Βούλιαξαν» αυτοκίνητα και πλημμύρισαν δρόμοι – Σε ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία

Θάσος: «Βούλιαξαν» αυτοκίνητα και πλημμύρισαν δρόμοι – Σε ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία

Πηγή Φωτογραφίας: KavalaNews

Θάσος: Μεγάλες καταστροφές υπήρξαν στη Θάσο από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τη Θάσο, με τους κατοίκους στα Λιμενάρια και Ποτό να δίνουν τη δική τους μάχη με τη νεροποντή

Μεγάλες καταστροφές υπήρξαν στη Θάσο από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τη Θάσο, με τους κατοίκους στα Λιμενάρια και Ποτό να δίνουν τη δική τους μάχη με τη νεροποντή. πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία και παρασύρθηκαν οχήματα, ενώ οι καταστροφές ήταν αρκετές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kavalanews.gr οι κάτοικοι από τις 2 τα ξημερώματα προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους από τη μανία της βροχής.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα, καθώς σημειώθηκαν πλημμύρες σε σπίτια, ξενοδοχεία, δόμους, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική για τροχαία ατυχήματα και παρασύρσεις οχημάτων από τα ορμητικά νερά.

Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν νωρίτερα σε περιοχές κυρίως της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την πόλη.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (9/7) λόγω της βροχής και του αέρα σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης (σ.σ. Τούμπα, Μπότσαρη, Τριανδρία) στο δρόμο αλλά και σταθμευμένα οχήματα.

Κυκλώνει την Αττική η κακοκαιρία – Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Έντονη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα θα έχουμε σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. Την ίδια ώρα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.

Ο ουρανός της Αττικής έχει μαυρίσει από νωρίς. Ισχυρή είναι η βροχόπτωση αυτή τη στιγμή στη Βαρυμπόμπη, την Εκάλη, τη Νέα Μάκρη, στο Μενίδι και την Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ τις επομένες ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να εξαπλωθούν σε όλο τον νομό της Αττικής.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σημαντικά ύψη βροχόπτωσης έχουν ήδη σημειωθεί σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας έως τις πρώτες βραδινές ώρες (20:00) της Παρασκευής 08/07, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται σε περιοχές του Κεντρικής Μακεδονίας. Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις πρώτες βραδινές ώρες της Παρασκευής 08/07 (διάστημα 00:00 – 20:00). Το μεγαλύτερο ύψος βροχόπτωσης έχει καταγραφεί στον μετεωρολογικό σταθμό του Κιλκίς και ήταν ίσο με 72 mm.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments