Nέα της αγοράς

Olympia Odos: Λάνσαρε app για πιο γρήγορα ταξίδια με ασφάλεια

Olympia Odos: Λάνσαρε app για πιο γρήγορα ταξίδια με ασφάλεια

Πηγή Φωτογραφίας: τιταν- Olympia Odos

Olympia Odos: Άλλωστε, από την έναρξη, κιόλας, της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, η Ολυμπία Οδός παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των ταξιδιωτών

Μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στην Ελλάδα λάνσαρε ένα app που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τις διαδρομές μας στην Πελοπόννησο. Ο λόγος για το Olympia Odos App που είναι διαθέσιμο δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android και προσφέρει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν σημαντικά την ταξιδιωτική εμπειρία στον αυτοκινητόδρομο.

Άλλωστε, από την έναρξη, κιόλας, της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, η Ολυμπία Οδός παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των ταξιδιωτών

Συνδυάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, καθώς και τις σύγχρονες υποδομές, η εταιρεία καινοτομεί ξανά, μέσα από το Olympia Odos app. Η εφαρμογή παρέχει νέες δυνατότητες στους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, ενσωματώνοντας ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής σε μία ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών που κάνουν κάθε διαδρομή πιο ευχάριστη αλλά και ασφαλή.

Όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως συνδρομής στον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, θα λατρέψουν αυτό το νέο app αφού τους δίνει πρόσβαση σε μια γκάμα από “έξυπνες” υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να υπολογίζουν το κόστος των διοδίων, να επιλέγουν τη βέλτιστη διαδρομή και να ενημερώνονται σχετικά με την πρόγνωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο. Δίνεται επίσης η δυνατότητα στους χρήστες, μέσω του διαδραστικού χάρτη της εφαρμογής, να εντοπίζουν εγκαίρως σημεία ενδιαφέροντος όπως Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρους Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο κ.α.

Με στόχο να αναδείξει τα ωραιότερα σημεία πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, η εφαρμογή αποτελεί ταυτόχρονα και έναν -νέας γενιάς- ταξιδιωτικό οδηγό της Βόρειας Πελοποννήσου με εκατοντάδες επιλεγμένα αξιοθέατα, στα οποία όλοι οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν εικονικά.

Ένα ακόμα εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής της Ολυμπίας Οδού είναι και οι ηχητικές ειδοποιήσεις στους ταξιδιώτες αναφορικά με έκτακτα συμβάντα στον αυτοκινητόδρομο καθώς και η άμεση τηλεφωνική σύνδεση με το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης και την Εξυπηρέτηση Πελατών, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Για τους συνδρομητές του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα καθώς μπορούν να πραγματοποιήσουν μέσω αυτής όλες τις ενέργειες που αφορούν το λογαριασμό τους όπως να φορτίσουν ηλεκτρονικά τον πομποδέκτη τους, να παρακολουθούν 24/7 το λογαριασμό τους, να επεξεργάζονται τα στοιχεία του προφίλ τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ολυμπία Οδός έχει και στο παρελθόν αποδείξει πως, με όχημά της την καινοτομία, φροντίζει να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους ταξιδιώτες. Η εταιρεία είναι ο πρώτος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που εφάρμοσε το Hybrid, ένα σύστημα που επιτρέπει τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων με στόχο τη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων αλλά και την δικαιότερη χρέωση των ταξιδιωτών.

Αγκαλιάστε τη νέα εποχή στους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας κατεβάζοντας σήμερα κιόλας το Olympia Odos App και απολαύστε ακόμα πιο ασφαλείς κι άνετες διαδρομές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments