Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα μιλήσει στη Βουλή για το νομοσχέδιο στην Παιδεία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα μιλήσει στη Βουλή για το νομοσχέδιο στην Παιδεία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ολομέλεια της Βουλής θα μιλήσει σήμερα ο πρωθυπουργός

Στην ολομέλεια της Βουλής θα μιλήσει σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία. Προηγήθηκε χθες το βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη όπου αποκαλούσε την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως “Πισπιρίγκου της Παιδείας”. Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Επικρατείας, έφερε αντιδράσεις καθώς η υπουργός Παιδείας παρομοιάζεται με την 33χρονη η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας,  με τον κ. Βερναδάκη να θέλει να κατηγορήσει την Κεραμέως πως «δολοφονεί» την δημόσια παιδεία.

Τι απάντησε η Νέα Δημοκρατία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.

Ζήτησε συγνώμη ο Βερναρδάκης από την Κεραμέως μετά το σάλο για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας»

Ζήτησε συγνώμη μετά το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο που ανέβασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης όπου αποκαλούσε την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας». «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χριστόφος Βερναρδάκης.

Τελικά, μετά τον σάλο των αντιδράσεων που προκάλεσαν τα λεγόμενά του, ο κ. Βερναρδάκης υποχρεώθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από την κυρία Κεραμέως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments