Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Tο “φουλ απάτη pass” του κ. Μητσοτάκη

Έφη Αχτσιόγλου: Tο “φουλ απάτη pass” του κ. Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Έφη Αχτσιόγλου: Δήλωση σχετικά με την επιδότηση power pass έκανε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Δήλωση σχετικά με την επιδότηση power pass εξέδωσε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Έφη Αχτσιόχλου. Η κ. Αχτσιόγλου στη  κάνει λόγο για απάτη του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους πολίτες.

Ολόκληρη η δήλωση

Σήμερα επιβεβαιώθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη με το “power pass” και τα δήθεν 600 ευρώ επιδότησης για το ρεύμα.

1. Εντελώς εκτός οποιασδήποτε επιδότησης μένουν 1,7 εκατ. νοικοκυριά ή το 40% όσων ισχυριζόταν η κυβέρνηση ότι θα στηρίξει.

2. Στα 2,5 εκατ. δικαιούχους που τελικά λαμβάνουν επιδότηση (εκ των 4,2 εκατ. που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ότι θα υποστήριζε), μοιράζονται 260 εκατ. για 6 μήνες. Πρόκειται για μεσοσταθμική επιδότηση των 17 ευρώ/μήνα.

Και όλα αυτά την ώρα που οι πολίτες έχουν πληρώσει ήδη λογαριασμούς ρεύματος 4 και 5 φορές πάνω. Με λίγα λόγια, αφού έχει συντελεστεί μία αφαίμαξη χιλιάδων ευρώ σε κάθε νοικοκυριό εδώ και πολλούς μήνες, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τώρα ως τιμητής επιστρέφοντας λίγα ευρώ σε ένα μέρος των πολιτών. Βέβαια, από την αισχροκέρδεια ούτε που του περνάει από το μυαλό να κόψει κανένα ευρώ. Είναι προφανές ότι μετά το “fuel pass”, το “power pass” εξελίσσεται σε “φουλ απάτη pass” του κ. Μητσοτάκη. Ας γνωρίζει όμως ότι αυτό το “pass” εξαπάτησης δεν περνά πουθενά.

ΥΓ: Όσο για τα 20 εκατ. που το Υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει πανηγυρικώς ότι θα διαμοιράσει στο μέλλον στους πολίτες, να μην παραλείψουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη γενναιοδωρία τους.

Την Παρασκευή τα ποσά στους λογαριασμούς σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Την Παρασκευή αναμένεται να πιστωθούν τα ποσά σε χιλιάδες δικαιούχους του power pass ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ακόμη μια πληρωμή για όσους δεν δουν αύριο χρήματα στους λογαριασμούς τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments