Focus

Η κατάθεση της υπόθεσης βιασμού του Ρομάν Πολάνσκι θα βγεί στη δημοσιότητα

Η κατάθεση της υπόθεσης βιασμού του Ρομάν Πολάνσκι θα βγεί στη δημοσιότητα

Πηγή Φωτογραφίας: People

Η Εισαγγελία θα ανοίξει την υπόθεση για να επανεξετάσει τα στοιχεία

Η Εισαγγελία του Λος Άντζελες δεν θα απαγορεύει πλέον τη δημοσιοποίηση των πρακτικών από τις καταθέσεις του Ρομάν Πολάνσκι στην υπόθεση βιασμού για την οποία βρέθηκε ένοχος σε μια προσπάθεια να επανεξεταστεί η υπόθεση.

“Για χρόνια η Εισαγγελία αντιστεκόταν στη δημοσιοποίηση των πληροφοριών που το θύμα αλλά και το κοινό έχει δικαίωμα να μάθει” είπε ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες για τον 88χρονο σκηνοθέτη και χαρακτήρισε την υπόθεση “μία από τις μακροβιότερες στην νομική ιστορία της Καλιφόρνια”.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Polanski (@romanpolanski_behindthescenes)

“Παίρνοντας υπόψιν πολύ προσεκτικά τις επιθυμίες του θύματος, τις μοναδικές και απίθανες συνθήκες που οδήγησαν στην μαρτυρία και τη δέσμευσή μου στη διαφάνεια για όλους στο δικαστικό σύστημα, το γραφείο συμπέρανε ότι είναι προς όφελος της δικαιοσύνης να δημοσιοποιηθούν τα έγγραφα”, είπε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο γνωστός σκηνοθέτης υπήρξε “φυγάς” από τη δικαιοσύνη και θα πρέπει να παραδοθεί στο δικαστήριο του Λος Άντζελες για να του δοθεί ποινή

Ο Ρομάν Πολάνσκι σκηνοθέτης του ‘Rosemary’s Baby’ και του ‘The Pianist’ είχε παραδεχτεί ότι τον Αύγουστο του 1977 είχε βιάσει τη Samantha Geimer που τότε ήταν μόλις 13 ετών. Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει ένοχος αλλά στη συνέχεια έφυγε στη Γαλλία πριν την ετυμηγορία και την επιβολή της ποινής από το δικαστήριο και θεωρείται από τότε φυγάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης επιθυμούσε να δοθούν στη δημοσιότητα οι καταθέσεις καθώς πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει κι έτσι θα μπορέσει να επιστρέψει στην Αμερική χωρίς να συλληφθεί. Ο Ρομάν Πολάνσκι  έχει παραδεχτεί ότι είναι παιδεραστής και έχει δεχτεί ακόμα 5 καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments