Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου: Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόβσκι

Μπάγερν Μονάχου: Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόβσκι

Πηγή Φωτογραφίας: eurosport

Οι Βαυαροί γνωστοποίησαν ότι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς, με τον Πολωνό σταρ να είναι έτοιμος πλέον να αποχωρήσει ύστερα από οκτώ χρόνια στο Μόναχο

Επισήμως στην Μπαρτσελόνα,  ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, τη μεταγραφή του οποίου κατόπιν προφορικής συμφωνίας με τους καταλανούς ανακοίνωσε η Μπάγερν .

Οι Βαυαροί γνωστοποίησαν ότι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς, με τον Πολωνό σταρ να είναι έτοιμος πλέον να αποχωρήσει ύστερα από οκτώ χρόνια στο Μόναχο, γυρνώντας σελίδα στην καριέρα του.“Συμφωνήσαμε να αποδεσμεύσουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο εκκρεμεί ακόμη. Ξέρουμε πολύ καλά για το τι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ρόμπερτ, αλλά και άλλοι σπουδαίοι παίκτες έχουν φύγει ξανά κατά το παρελθόν από την Μπάγερν, και ακόμη και μετά, η ομάδα δεν διαλύθηκε. Αντίθετα, συχνά συνέχιζε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία”, δήλωσε ο CEO, Όλιβερ Καν.

Ο Λεβαντόφσκι εντάχθηκε στην Μπάγερν με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2014 και έχει σκοράρει 344 φορές σε 374 αγώνες για τον σύλλογο, καθιστώντας τον τον δεύτερο σκόρερ όλων των εποχών πίσω από τον Γκερντ Μύλλερ.

Ο Πολωνός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και στις οκτώ σεζόν του στη Μπάγερν και επίσης βοήθησε τους Βαυαρούς να κατακτήσουν το Champions League το 2019-20.

Η Μπάγερν ανακοίνωσε επίσης ότι ο Γερμανός εξτρέμ Σερζ Γκνάμπρι , 27 ετών, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2026.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την υπογραφή του Ραφίνια από τη Λιντς την Παρασκευή σε μια συμφωνία αξίας έως και 55 εκατομμυρίων λιρών, έχοντας ήδη υπογράψει τους Franck Kessie και Andreas Christensen με δωρεάν μεταγραφές νωρίτερα αυτό το μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments