Trash

Αλεξάνδρου για Τούνη: «O καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και τον δρόμο του»

Αλεξάνδρου για Τούνη: «O καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και τον δρόμο του»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αλεξάνδρου για Τούνη: Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά ήρθε και μια αινιγματική ανάρτηση

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, και έγραψε μερικά βαθυστόχαστα λόγια ύστερα από  τις φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη. Οι  κακές κλώσες δεν κράτησαν για πολύ, μιας και το ζευγάρι απαθανατίστηκε αγκαλιά στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Η κοινή τους εμφάνιση καθησύχασε τους θαυμαστές τους , ωστόσο κανείς από τους δύο, δεν έχει απαντήσει ξεκάθαρα στα δημοσιεύματα, που τόσο καιρό έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 το μοντέλο έκανε μια δημοσίευση στο Instagram γράφοντας:

«Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», αφήνοντας με ερωτηματικά τους ακόλουθούς του για την κατάσταση, στην οποία μπορεί να βρίσκεται την τελευταία περίοδο η προσωπική του ζωή.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη η οποία απέχει από το Ιnstagram τις τελευταίες μέρες, έκανε ένα νέο insta story στο οποίο ανέφερε: «Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», ανέφερε η Instagrammer.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments