Lifestyle

Η Ευλαμπία Ρέβη κι ο Σωτήρης Σκουλούδης παντρεύτηκαν στην Αθήνα

Η Ευλαμπία Ρέβη κι ο Σωτήρης Σκουλούδης παντρεύτηκαν στην Αθήνα

Πηγή Φωτογραφίας: OK Magazine

Το όμορφο νυφικό και ο παραμυθένιος στολισμός.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε  η Ευλαμπία Ρέβη κι ο αγαπημένος της Σωτήρης Σκουλούδης. Η δημοσιογράφος του Open και ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Σκουλούδης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, σε μια παραμυθένια τελετή, έχοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού και κουμπάρα τους ήταν η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία μάλιστα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο ανάρτησε μια φωτογραφία με τον γαμπρό και κουμπάρο της ενώ παράλληλα του ευχήθηκε «η ώρα η καλή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Tsibos (@panagiotistsibos)

O ίδιος μάλιστα είχε μια έξοδο το βράδυ της Παρασκευής με πολύ καλή παρέα. Αντί για bachelor party οι φίλου του διοργάνωσαν ένα ωραίο δείπνο με ρακές.Μάλιστα στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» έχει προβληθεί το προσκλητήριο του γάμου της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Open και του συντρόφου της.

H Ευλαμπία Ρέβη επέλεξε για τον γάμο ένα στράπλες ντραπέ νυφικό φόρεμα. Η ίδια είχε στολίσει τα μαλλιά της με ένα περίτεχνοι στεφάνι με λουλούδια, ενώ κρατούσε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments