Trash

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Μαρτίκα για τον Σοϊλέδη: «Έλεγε σε όλους πόσα λεφτά είχε μαζέψει»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Μαρτίκα για τον Σοϊλέδη: «Έλεγε σε όλους πόσα λεφτά είχε μαζέψει»

Πηγή Φωτογραφίας: taxidromos.gr

Το survivor τελείωσε αλλά οι αποκαλύψεις διαδέχονται την μία μετά την άλλην

Αν και το Survivor έληξε με τον Στάθη νικητή και πλέον ο ΣΚΑΙ και ο Acun σχεδιάζουν το All Star με τα μεγαλύτερα ονόματα. Το μεγαλύτερο αστέρι βέβαια ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας που μας κέρδισε τον χαρακτήρα του. Μάλιστα η κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη συνεχίζεται με φοβερές αποκαλύψεις.

Το τελευταίο… χτύπημα ήρθε από τον πρώτο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα, όπου μίλησε για την συμπεριφορά του πρώην παίκτη.

«Ο Άρης προσπαθεί πάντα να σου χρεώνει γεγονότα. Έχει εκφραστεί πολλές φορές με τρόπο που δεν άρεσε. Όταν ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιον, επιδίωκε να του προσάψει κάτι χωρίς να έχει κάπου να το στηρίξει, απλά και μόνο για να δημιουργήσει την κόντρα που ήθελε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Martikas (@spirosmartikas)

Όταν ο δημοσιογράφος, τον ρώτησε: «Έχεις αποκαλύψει ότι σας είχε πει πως αν κέρδιζε το έπαθλο, θα μετακόμιζε σε βίλα στη Γλυφάδα. Γιατί αποφάσισες να το δημοσιοποιήσεις», εκείνος απάντησε…

«Έλεγε σε όλα τα παιδιά το ποσό που λάμβανε την ημέρα και πόσα λεφτά είχε μαζέψει. Ισχυριζόταν ότι με τα λεφτά που θα κέρδιζε θα νοίκιαζε μια βίλα στη Γλυφάδα και θα έκανε μεγάλη ζωή και ένα γάμο-υπερπαραγωγή, μας περιέγραφε τι είχε σκεφτεί. Το είπα δημόσια γιατί δεν μπορείς να γίνεσαι προκλητικός απέναντι στους συμπαίκτες σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments