Ελλάδα

Ποιοι κυβερνητικοί έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ στη συναυλία των Iron Maiden

Ποιοι κυβερνητικοί έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ στη συναυλία των Iron Maiden

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η συναυλία των Iron Maiden ήταν πιθανότατα το event του 2022 στο συναυλιακό χώρο του ΟΑΚΑ

Η συναυλία των Iron Maiden ήταν πιθανότατα το event του 2022 στο συναυλιακό χώρο του ΟΑΚΑ όπου έδωσαν και αρκετά κυβερνητικά στελέχη το παρών. Ορισμένοι από αυτούς ήταν ο Γενικός Γραμματέας Γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, ο Υφυπουργός  Χρήστος Τριαντόπουλος (της κλαδικής των ΓΓ και αυτός αλλά αναβαθμίστηκε σε Υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό και τρέχει τα θέματα της αποκατάστασης περιοχών που έχουν πληγεί από καταστροφές), ο Δημήτρης Σκάλκος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, ο Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών στο Υπυργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η ανάρτηση του ΓΓ Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Γιάννης Ξιφαράς, Χρήστος Τριαντόπουλος, Δημήτρης Σκάλκος

Τα παραλειπόμενα της συναυλίας – Μεγάλος φαν του συγκροτήματος άναψε καπνογόνο και ο Bruce Dickinson αποχώρησε από τη σκηνή

Μια υπερπαραγωγή  συναυλία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους θαυμαστές πραγματοποιήθηκε από τους Iron Maiden το βράδυ του Σαββάτου (16/07) στο ΟΑΚΑ, Η σκηνή πήρε φωτιά από την ενέργειά τους και τον ρυθμό τους.

Είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής των Iron Maiden δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τα καπνογόνα, ενώ φροντίζει στις συναυλίες τους να δίνεται οδηγία να μην ανάψουν καπνογόνα οι φανς του συγκροτήματος.

Φαίνεται πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η οδηγία δεν έγινε σεβαστή και το αποτέλεσμα προκάλεσε την οργή του Bruce Dickinson, ο οποίος φώναξε “You f*cking c*nt I’m singing” και αποχώρησε απ’ τη σκηνή.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού “The Number of the Beast”, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν άφωνοι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς ενόχλησε τον τραγουδιστή και γιατί έφυγε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments