Αθλητισμός

Ουίλιαμς: Ιδανικός προορισμός ο Παναθηναϊκός

Ουίλιαμς: Ιδανικός προορισμός ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ουίλιαμς: Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ ότι ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να ενταχθεί στο Τριφύλλι

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ ότι ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να ενταχθεί στο «τριφύλλι», ενώ υπογράμμισε πως «τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι εκεί που θέλω μαζί με την οικογένειά μου». Εξέφρασε την άποψη ότι «ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα αποτελούν ιδανικό προορισμό για έναν αθλητή που παίζει στην Ευρώπη», ενώ επισήμανε πως οι προσωπικοί στόχοι του «είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τους στόχους του κλαμπ και των φιλάθλων». Τέλος, χαρακτήρσε τον Παναθηναϊκό «μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, πάντοτε ανταγωνιστική που δεν μπορεί παρά να έχει τους υψηλότερους στόχους. Να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει στα πλέι οφ της Euroleague διεκδικώντας την είσοδό του στο φάιναλ φορ».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Πραγματικά ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα καθώς τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι εκεί που θέλω μαζί με την οικογένειά μου. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα αποτελούν ιδανικό προορισμό για έναν αθλητή που παίζει στην Ευρώπη» είπε αρχικά ο 31 ετών άσος και συνέχισε, αναφερόμενος τόσο στον τρόπο, με τον οποίο υποδέχθηκε τη μεταγραφή του ο κόσμος της ομάδας, όσο και στην εμπειρία του ΟΑΚΑ:

«Βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και όμως μπορώ να νιώσω την ενέργεια της ομάδας και των φιλάθλων της. Τα μηνύματα που λαμβάνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι αμέτρητα. Αισθάνθηκα αυτή την αγάπη και την ενέργεια πριν καν υπογράψω. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να βιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα. Γνωρίζω καλά και ως αντίπαλος έχω νιώσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ανυπομονώ να τη ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Να εισπράξω αυτή την ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες».

Για τη νέα συνύπαρξή του με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Μπάγερν Μονάχου τη σεζόν 2018-19, δήλωσε: «Είχα συνεργαστεί με τον κόουτς στο παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον συναντήσω ξανά. Η παρουσία του κ. Ράντονιτς μαζί με την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο και τους νέους μου συμπαίκτες μού δημιουργούν ενθουσιασμό και ανυπομονησία και έκαναν εύκολη την απόφασή μου».

Αναφορικά με τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους που θέλει να πετύχει με τον Παναθηναϊκό, ο Γουίλιαμς τόνισε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τους στόχους του κλαμπ και των φιλάθλων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, πάντοτε ανταγωνιστική που δεν μπορεί παρά να έχει τους υψηλότερους στόχους. Να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει στα πλέι οφ της Euroleague, διεκδικώντας την είσοδό του στο φάιναλ φορ. Αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Τέλος, όσον αφορά στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από εκείνον, ο έμπειρος άσος είπε: «Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, μπορώ να προσφέρω και σε άλλους τομείς με την ενέργεια και το πάθος μου ώστε να κερδίζουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και να δω τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments