Πολιτισμός

9DCC: Ο πρώτος οίκος με ρούχα που πληρώνεις μόνο με bitcoins

9DCC: Ο πρώτος οίκος με ρούχα που πληρώνεις μόνο με bitcoins

Πηγή Φωτογραφίας: Gadget Officials

Η ανώνυμη περσόνα του metaverse, "gmoney", ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του νέου του exclusive project

Οι fashion insiders τον γνώρισαν μέσα από τη συνεργασία του με την Adidas στο project “Into the Metaverse”. Θεωρείται ο guru των Μη Εναλλάξιμων Κρυπτοπαραστατικών, NFΤ, κι έχει χτίσει τη δική του αυτοκρατορία στον κόσμο του metaverse. Η ανώνυμη περσόνα, “gmoney”, μ’ ένα από τα πιο χαρακτηριστικά CryptoPunk avatar, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε Instagram και Twitter το λανσάρισμα του νέου του βήματος, στο οποίο είναι ο creative director.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gmoney (@gmoneynft)

Πρόκειται για το πρώτο πολυτελές brand, όπου οι πληρωμές θα εκτελούνται αποκλειστικά μέσω κρυπτονομισμάτων. Το συγκεκριμένο fashion & lifestyle label ονομάζεται “9dcc” και το πρώτο του προϊόν, “ITERATION-01” θα αποτελεί ένα πολύ ακριβό t-shirt που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η διαδικασία της πώλησής του θα αφορά τα μέλη της “Admit One” της διαδικτυακής NFT πλατφόρμας του “gmoney”.

Στο εξελιγμένο εικονικό περιβάλλον web3, το brand σκοπεύει να προσδώσει έναν καινούριο χαρακτήρα στην έννοια της πολυτέλειας με κεντρικό άξονα τη διαφάνεια της ιδιοκτησίας, ακολουθώντας τις κεντρικές αρχές των bitcoins όσον αφορά στην ανωνυμία και την προστασία των προσωπικών στοιχείων των αγοραστών. Καινοτομία και υψηλή αισθητική, ειδικά στο σχεδιαστικό κομμάτι των συλλογών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα προσφέρουν μια one of a kind εμπειρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gmoney (@gmoneynft)

Δομώντας την επόμενη γενιά του ψηφιακού εμπορίου μόδας

Το όραμα του “gmoney” για διαχρονικό στιλ θα αποτυπωθεί μέσα από μια ευρεία γκάμα των all time classic κωδικών των iconic οίκων, αλλά και νέων συλλογών, με προτεραιότητα πάντα την δεξιοτεχνία και την τεχνολογία. Φιλοσοφία της πλατφόρμας είναι το «πάντρεμα» του παραδοσιακού με το σύγχρονο και του αναλογικού με το ψηφιακό με σεβασμό στα διαφορετικά αισθητικά γούστα του παγκόσμιου καταναλωτικού κοινού. Και όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα, χάρη στη συνεργασία με κορυφαίους fashion designers, εργοστάσια υφασμάτων και αξιόλογους κατασκευαστές, καθώς επίσης και με τους παγκόσμιους «ηγέτες» της τεχνολογίας στο web3.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments