Lifestyle

Maria Sharapova- Alexander Gilkes: Μας δείχνουν πρώτη φορά το μωράκι τους

Maria Sharapova- Alexander Gilkes: Μας δείχνουν πρώτη φορά το μωράκι τους

Πηγή Φωτογραφίας: Sportstons

Maria Sharapova- Alexander Gilkes:Η διάσημη τενίστρια και ο φίλος του πρίγκιπα Harry έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon, Maria Sharapova, και ο αρραβωνιαστικός της, ο Βρετανός επιχειρηματίας, Alexander Gilkes, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που ονόμασαν Theodore.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sharapova (@mariasharapova)

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 και αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2020 ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι έφερε στον κόσμο τον γιο του στο Instagram. “Το πιο όμορφο, προκλητικό δώρο που σε ανταμείβει και που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή οικογένειά μας” έγραψε η τενίστρια στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της και το νεογέννητο μωρό τους.

Η Sharapova είχε αποκαλύψει ότι είναι έγκυος τον περασμένο Απρίλιο στο Instagram με μια ανάρτηση στην οποία έγραφε: “Πολύτιμες αρχές. Το να τρώω τούρτα για δύο ήταν πάντα η ειδικότητά μου”.

Ο αρραβωνιαστικός της Sharapova είναι προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Harry ενώ συνεργαζόταν με την πριγκίπισσα Ευγενία στο Paddle8, τον online οίκο δημοπρασίας στον οποίο είναι ένας εκ των ιδρυτών. Ο Gilkes κάνει παρέα με αρκετά νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας κι έχει παραβρεθεί στον γάμο της Ευγενίας, του William αλλά και του Harry. Πριν αρραβωνιαστεί την διάσημη τενίστρια υπήρξε παντρεμένος με την Misha Nonoo, στενή φίλη της δούκισσας του Sussex, με την οποία χώρισε το 2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments