Τεχνολογία

Η Tesla με ιδρυτή τον Έλον Μασκ πουλά το μεγαλύτερο μέρος των Bitcoin που διαθέτει

Η Tesla με ιδρυτή τον Έλον Μασκ πουλά το μεγαλύτερο μέρος των Bitcoin που διαθέτει

Πηγή Φωτογραφίας: Fortune- Bitcoin.com News

Η Tesla, η οποία έκανε πάταγο πέρυσι όταν αποκάλυψε την εισοδό της στα Bitcoin, έχει πλέον ξεπουλήσει το μεγαλύτερο μέρος των διαθεσίμων κρυπτονομισμάτων

Η εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει ξεπουλήσει το 75% των κρυπτονομισμάτων Bitcoin της, το οποίο άξιζε περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια (1,7 δισεκατομμύρια λίρες) στα τέλη του 2021. Υποχωρεί καθώς η αξία του κρυπτονομίσματος έχει βυθιστεί, κάνοντας βουτιά θανάτου 50% φέτος. Η Tesla είπε ότι αγόρασε με το παραδοσιακό νόμισμα με τα 936 εκατομμύρια δολάρια (782 εκατομμύρια £) από τις πωλήσεις Bitcoin.

Ο Ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ, υπήρξε από τους πιο υψηλού προφίλ πρωταθλητές των κρυπτονομισμάτων, με τις δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να οδηγούν συχνά σε σημαντική εμπορική δραστηριότητα.

Η επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Tesla στο Bitcoin, που αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, προκάλεσε αύξηση της ζήτησης στο νόμισμα. Η τιμή του  κρυπτονομίσματος εκτινάχθηκε πέρυσι σε σχεδόν 70.000 δολάρια τον Νοέμβριο πριν καταρρεύσει.

Ένα Bitcoin διαπραγματεύεται τώρα για λιγότερο από 25.000 $.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments