Lifestyle

Η Λόπεζ πάντα έλεγε πως ο Ben είναι η αληθινή της αγάπη

Η Λόπεζ πάντα έλεγε πως ο Ben είναι η αληθινή της αγάπη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η μητέρα της, όπως και τα παιδιά της Lopez και του Αffleck ήταν παρόντες στον γάμο του ζευγαριού που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας, μακριά από παπαράτσι και τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι γνωστό πως ο Ben Affleck ήταν από πάντα ο αγαπημένος σύντροφος της μητέρας της Jennifer Lopez, Guadalupe “Lupe” Rodriguez, η οποία μίλησε για τον γάμο της κόρη της με τον διάσημο ηθοποιό.

Όπως δήλωσε η Sunny Hostin του “The View” στην εκπομπή σχετικά με τον γάμο, “ήξερα πως θα κατέληγαν ξανά μαζί. Ήξερα πως ήταν ερωτευμένοι. Μίλησα με τη μητέρα της, Lupe, γι’αυτό. Η Lupe πάντα έλεγε πως ο Ben είναι η αληθινή της αγάπη”.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια επεσήμανε πως είναι σίγουρη πως η αγάπη μεταξύ τους θα κρατήσει για πάντα. “Θα ζήσουν για πάντα μαζί ευτυχισμένοι και γι’αυτό πήρε το επίθετό του και τον αγαπάει. Και αυτό ήταν. Αυτό είναι για εκείνη. Θα έπρεπε να τον είχε παντρευτεί την πρώτη φορά”, είπε κατά την άποψή της η Hostin, την οποία φαίνεται να συμμερίζεται και η μητέρα της σούπερ σταρ.Η μητέρα της, όπως και τα παιδιά της Lopez και του Αffleck ήταν παρόντες στον γάμο του ζευγαριού που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας, μακριά από παπαράτσι και τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως ανέφερε η Hostin, η Lopez άλλαξε νομικά το επίθετό της σε Affleck, υπογράφοντας το κείμενο στο newsletter της “On The JLo” ως “Mrs. Jennifer Lynn Affleck”

“Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και όπως αποδείχθηκε η αγάπη είναι υπομονετική. 20 χρόνια υπομονετική. Παρατρίχα τα καταφέραμε σε αυτό το μικρό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα. Με χαρά έμειναν ανοιχτά αργά για λίγα λεπτά, μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες στη ροζ Cadillac, το κάποτε χρησιμοποιημένο από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν όμως θέλαμε τον Elvis τον ίδιο να έρθει, αυτό κοστίζει παραπάνω και ήταν στο κρεβάτι του”, έγραψε η Lopez – ή καλύτερα η Affleck – στο κείμενό της, το οποίο ενημέρωνε το κοινό της για τη σημαντική της ημέρα.

Φυσικά, το ζευγάρι αφού έζησε αυτή την πολύ προσωπική στιγμή, πρόκειται να πραγματοποιήσει μία μεγάλη δεξίωση για όλους τους διάσημους φίλους τους που δεν παραβρέθηκαν στο γεγονός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments