Διεθνή

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Μια νύχτα στο μουσείο 3 με ένα «φάντασμα»

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Μια νύχτα στο μουσείο 3 με ένα «φάντασμα»

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σε συνεργασία με την Σνάιντερ έρχεται σύντομα στην μικρή οθόνη για να ρίξει φως στο "βασανιστήριο" που πέρασε ο κορυφαίος ηθοποιός πριν τον θάνατο του στις 11 Αυγούστου του 2014.

Πριν πεθάνει ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, ένας από τους κορυφαιους ηθοποιούς της γενιάς του που άφησε το δικό του στίγμα στο Χόλιγουντ, είχε μία μεγάλη επιθυμία. Να μάθει ποια ακριβώς ήταν η σπάνια ψυχική ασθένεια από την οποία έπασχε, ποιο ήταν το όνομα του “φαντάσματος” που τον καταδίωκε για μήκες.

Την επιθυμία του αυτή την είχε εκφράσει φυσικά στη σύζυγό του, Σούζαν Σνάιντερ αλλά και στους γιατρούς του που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν να ισορροπήσει. Δυστυχώς ο Γουίλιαμς “έφυγε” με την απορία. Τουλάχιστον πλέον η σοβαρή ψυχιατρική νόσος που τόσο τον βασάνιζε έχει όνομα: Lewy.

View this post on Instagram

A post shared by Robin Williams (@robinwilliams)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σε συνεργασία με την Σνάιντερ έρχεται σύντομα στην μικρή οθόνη για να ρίξει φως στο “βασανιστήριο” που πέρασε ο κορυφαίος ηθοποιός πριν τον θάνατο του στις 11 Αυγούστου του 2014.

Όπως αποκάλυψε η Σνάιντερ, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ “Robin’s Wish” ο σύζυγός της βασανίστηκε για μήνες, κυνηγημένος από ένα “αόρατο τέρας”.

“Ο Ρόμπιν κι εγώ γνωρίζαμε πως συνέβαιναν πολλά περισσότερα. Ο Ρόμπιν είχε δίκιο όταν μου είπε, “Θέλω απλώς να κάνω επανεκκίνηση στο μυαλό μου””, είπε η Σνάιντερ στην εκπομπή Today. “Εκείνη τη στιγμή τού υποσχέθηκα πως θα το ξεκαθαρίζαμε όλο αυτό αλλά δεν ήξερα πως αυτό θα γινόταν μετά τον θάνατό του”, συνέχισε.

“Μου ζητήθηκε να εξετάσω την έκθεση του ιατροδικαστή. Με κάθισαν κάτω και μου είπαν, αναγκαστικά, πως ο Ρόμπιν πέθανε από άνοια με σωμάτια Lewy. Άρχισαν να μου μιλούν για εκφυλισμό των νεύρων”, εξήγησε η Σνάιντερ.

Η άνοια με σωμάτια Lewy μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στη συμπεριφορά, μεταξύ άλλων “παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις ή μεταπτώσεις στη διάθεση”, σύμφωνα με την Lewy Body Association.

“Ανακουφίστηκα που είχε όνομα. Ο Ρόμπιν κι εγώ είχαμε ζήσει μαζί αυτήν την εμπειρία, κυνηγημένοι πραγματικά από ένα αόρατο τέρας. Έφυγα από εκεί με ένα όνομα της ασθένειας, αυτό που ψάχναμε με τον Ρόμπιν”, σημείωσε.

Το ντοκιμαντέρ “Robin’s Wish” έχει σκοπό να ρίξει φως στην ασθένεια του Ρόμπιν Γουίλιαμς μέχρι το τέλος της ζωής του και περιλαμβάνει συνεντεύξεις από στενούς φίλους και συγγενείς του αλλά και υλικό αρχείου από τις τελευταίες ημέρες του στα γυρίσματα της ταινίας “Night at the Museum 3”, που κυκλοφόρησε το 2014.

Δείτε το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ “Robin’s Wish” που θα κυκλοφορήσει μέσα από τη συχνότητα του Netflix:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments