Lifestyle

Κέιτ Μος: «Προσπάθησαν να μου πάρουν την κόρη μου επειδή έκανα ναρκωτικά»

Κέιτ Μος: «Προσπάθησαν να μου πάρουν την κόρη μου επειδή έκανα ναρκωτικά»

Πηγή Φωτογραφίας: Cosmopolitan

Κέιτ Μος: «Έγινα ο αποδιοπομπαίος τράγος για τα προβλήματα πολλών ανθρώπων».

Μπορεί να είναι το πιο γνωστό μοντέλο η Κέιτ Μος αλλά έχει περάσει δύσκολες στιγμές στην καριέρα της. Μερικές από αυτές εξομολογήθηκε  στην Desert Island Discs του BBC.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Agency (@katemossagency)

Όπως είπε χαρακτηριστικά έβαλε τα κλάματα και έφυγε από φωτογράφιση, όταν την πίεσαν να ποζάρει χωρίς εσώρουχα. «Είχα μια φρικτή εμπειρία για έναν κατάλογο σουτιέν», είπε στο πρόγραμμα του BBC Radio 4. «Ήμουν μόνο 15 και μου είπε: “Βγάλε το μπλουζάκι σου” και έβγαλα το μπλουζάκι μου. Και ήμουν πραγματικά ντροπαλή τότε για το σώμα μου. Και είπε: “Βγάλε το σουτιέν σου” και ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας. Νομίζω ότι αυτό όξυνε το ένστικτό μου. Μπορώ να καταλάβω το λάθος από ένα μίλι μακριά».

Η 15χρονη  Κέιτ, η οποία υπέγραψε στο πρακτορείο μοντέλων Storm το 1988 σε ηλικία 14 ετών, ταξίδευε σε όλο το Λονδίνο χωρίς κηδεμόνα, φέρνοντας εις πέρας έως και οκτώ δουλειές την ημέρα.

Η Moss θυμάται επίσης τα γυρίσματα μιας καμπάνιας εσωρούχων για τον Calvin Klein το 1992 με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ Mark Wahlberg, γνωστό τότε ως Marky Mark

Ήταν η πρώτη της μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, αλλά η 17χρονη τότε Μος χρειάστηκε να πάρει χάπια για να απαλλαγεί από το άγχος που της προκαλούσε η προοπτική να βγει τόπλες. Σε ερώτηση από την παρουσιάστρια Lauren Laverne αν ένιωθε σαν αντικείμενο κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, η Μος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι, εντελώς, και ευάλωτη και φοβισμένη. Νομίζω ότι έπαιξαν με το πόσο ευάλωτη, νέα και αθώα ήμουν τότε. Οπότε ο Κάλβιν το λάτρεψε αυτό».

Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, η Μος λέει ότι μισεί να φωτογραφίζεται έξω από το χώρο εργασίας της. «Είμαι πραγματικά ντροπαλή μπροστά στην κάμερα. Δεν μου αρέσει να με βγάζουν φωτογραφία όταν δεν είμαι στη δουλειά», υπογράμμισε.

«Έγινα αποδιοπομπαίος τράγος»

Συγκινημένη η 48χρονη μίλησε και για το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά που απείλησε να καταστρέψει την καριέρα της το 2005 αλλά και να της πάρουν την κόρη της. Τότε όπως είπε έχασε πολλά επικερδή συμβόλαια όταν μια εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες που την έδειχναν να κάνει χρήση κοκαΐνης.

«Ένιωσα αηδία και οργή. Γιατί όλοι όσοι ήξερα, έπαιρναν ναρκωτικά. Οπότε το να επικεντρωθούν σε εμένα και να προσπαθήσουν να πάρουν την κόρη μου, θεωρώ πως ήταν πραγματικά υποκριτικό» παραδέχεται.

Μιλώντας για τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η Κορίν Ντέι για τη βρετανική Vogue το 1993 και θεωρήθηκαν πως προωθούσαν το πρότυπο «ηρωίνη-σικ», η ίδια σημειώνει πως «έγινα ο αποδιοπομπαίος τράγος για τα προβλήματα πολλών ανθρώπων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments