Πολιτική

Η δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας – Τα πηγαδάκια και οι καλεσμένοι

Η δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας – Τα πηγαδάκια και οι καλεσμένοι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η φετινή δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου

Η φετινή δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου περιλαμβάνει διευρυμένη λίστα προσκεκλημένων και έντονη εκπροσώπηση από την Κοινωνία των Πολιτών. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχεται, όπως κάθε χρόνο, τους πολιτικούς αρχηγούς, μέλη της κυβέρνησης και της Βουλής, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους, αλλά και εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και φορέων με ιδιαίτερη κοινωνική δράση και προσφορά.

Σακελλαροπούλου: Καμία υποχώρηση στην τουρκική επιθετικότητα

Mήνυμα ενότητας, αναζήτησης συναινέσεων και συγκλίσεων για το καλό του τόπου, εν μέσω σκληρών διλημμάτων και δύσκολων επιλογών σε ένα αβέβαιο και απειλητικό διεθνές περιβάλλον, έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την ομιλία της στη δεξίωση για την 48η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Η κα Σακελλαροπούλου τόνισε ότι από εκεί αντλούν οι Έλληνες τη δύναμη και τη δημιουργικότητά τους, όπως έχουν αποδείξει διαχρονικά, καθώς η δημοκρατική μας πεποίθηση δεν αφορά μόνο την πολιτειακή μας οργάνωση, είναι το κοινό μας βίωμα, ο αδιαπραγμάτευτος τρόπος της ζωής μας.

Ταυτόχρονα, έστειλε μήνυμα και προς την Τουρκία, υπογραμμίζοντας ότι «καμία υποχώρηση δεν χωρεί στην τουρκική επιθετικότητα και αδιαλλαξία, καθώς και σε κάθε απόπειρα δημιουργίας τετελεσμένων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments