Πολιτισμός

Τα πιο απομακρυσμένα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη

Τα πιο απομακρυσμένα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - Refuge de la Traye

Αυτές οι μακρινές τοποθεσίες μπορεί να είναι δύσβατες αλλά για όσους αναζητούν Ιδιωτικότητα και ασυνήθιστες διακοπές, προσφέρουν ήρεμες αποδράσεις.

ΜΙΛΑΝΟ — Από απομονωμένα νησιά στα ανοικτά των ακτών του Μαυροβουνίου μέχρι απομακρυσμένα μέρη της Ιταλίας, τους πιο ύπουλους μαιάνδρους των γαλλικών Άλπεων έως την πορτογαλική ύπαιθρο — τα πιο απομακρυσμένα ξενοδοχεία στην Ευρώπη είναι συχνά και τα πιο πολυτελή.

Αυτές οι μακρινές τοποθεσίες μπορεί να είναι δύσκολο να τις επισκεφτεί , αλλά για όσους αναζητούν ιδιωτικές και ασυνήθιστες διακοπές, προσφέρουν ήρεμες – και όμορφες – αποδράσεις.

Ξενοδοχείο Eremito, Ιταλία

Τι είναι πιο απομονωμένο από ένα μοναστήρι του 14ου αιώνα που ανακαινίστηκε ως ξενοδοχείο και βρίσκεται στις κοιλάδες της Ούμπρια της Ιταλίας;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eremito Hotel (@eremitohotel)

Αυτή είναι η περίπτωση του Eremito, που μεταφράζεται σε ερημίτη, ενός ξενοδοχείου που βρίσκεται στο Parrano, 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πλησιέστερη πόλη, το Orvieto, και είναι ένα πραγματικό φυσικό καταφύγιο.

The Refuge de la Traye, Γαλλία

Παρόμοιο με το Eremito, το Refuge de la Traye βρίσκεται σε ένα καταφύγιο της φύσης, στην καρδιά των τριών κοιλάδων σε μια περιοχή σκι, και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.650 μέτρων στις γαλλικές Άλπεις. Χτισμένο το 1982, η δομή ήταν αρχικά ένα ορεινό καταφύγιο και ανακαινίστηκε σε πολυτελή προορισμό φιλοξενίας το 2019. Προσφέρει μόνο έξι δωμάτια και σουίτες, γεγονός που δημιουργεί μια ιδιωτική, οικεία με ρομαντική ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο δίνει έμφαση στο φυσικό του περιβάλλον, προσφέροντας μαθήματα όπως  αναρρίχησης σε δέντρα, ορεινή ποδηλασία, εργαστήρια κεραμικής, βόλτες με πόνυ και καταφύγια σπα.

Υπάρχει ένα κέντρο ευεξίας, μια σάουνα, ένα χαμάμ, ένα υπαίθριο τζακούζι, ένα γυμναστήριο, μια αίθουσα για καφέ ένα σαλόνι πούρων, ένας εσωτερικός χώρος παιχνιδιού για παιδιά, μια αίθουσα προβολών, ένα παρεκκλήσι και δύο μικρά καταφύγια που είναι διαθέσιμα για κράτηση .

Ξενοδοχείο Casa na Terra, Πορτογαλία

Περιτριγυρισμένο από την καταπράσινη ύπαιθρο και τις μεγάλες παραλίες του ωκεανού στην περιοχή Alentajo στην Πορτογαλία, το ξενοδοχείο Casa na Terra βρίσκεται κοντά στην τεχνητή λίμνη Monsaraz. Είναι μοναδικό, μοιάζει με σταθμό εξωγήινων ή πολυτελές καταφύγιο κρυμμένο από τη βλάστηση: μόνο ο θόλος και το αίθριο είναι ορατά από έξω.

Το Casa na Terra, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Manuel Aires Mateus, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στον πορτογαλικό ξενοδοχειακό όμιλο Silent Living, στον οποίο ανήκει ήδη το Santa Clara 1728 στη Λισαβόνα και το Cabanas no Rio στην Comporta.

Με μόνο τρεις σουίτες, η καθεμία με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, είναι το απόλυτο μέρος όπου οι επισκέπτες ξεκουράζονται, χάρη στο μίνιμαλ στυλ του ξενοδοχείου σε ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, γκρι και μπεζ. Το Casa na Terra έχει μόνο έναν κοινόχρηστο χώρο, ο οποίος λειτουργεί ως η καρδιά του ξενοδοχείου, καθώς τα γεύματα καταναλώνονται μέσα στα δωμάτια των επισκεπτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments