Ελλάδα

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του δράστη

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του δράστη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς μετά την προφυλάκιση του 44χρονου, η οικογένειά του μετακόμισε σε άλλη περιοχή

Φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη στο Αργουλιό Μυλοποτάμου της Κρήτης, ο οποίος την Κυριακή 12 Ιουνίου, «εκτέλεσε» έναν 22χρονο συντοπίτη του, μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και οι ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για εμπρησμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, άγνωστοι προσέγγισαν το σπίτι του 44χρονου, έσπασαν παράθυρα και το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό εσωτερικά και εξωτερικά, πιθανώς με μεγάλη ποσότητα βενζίνης και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική, με 2 οχήματα και πλήρωμα πέντε ανδρών. Η φωτιά έσβησε λίγη ώρα μετά αφότου ενημερώθηκε η υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία το σπίτι δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα σε ένα δωμάτιο .

Το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς ο 44χρονος είναι προφυλακισμένος, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μετακόμισαν σε άλλη περιοχή, αμέσως μετά από το περιστατικό. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες είχαν αποχωρήσει από το σημείο και οι δυνάμεις της αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments