Αθλητισμός

Άρης: Ανακοίνωσε την αποστολή με τη Γκομέλ – Δύο παίκτες με κορωνοϊό

Άρης: Ανακοίνωσε την αποστολή με τη Γκομέλ –  Δύο παίκτες με κορωνοϊό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άρης: Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την σημερινή [27/7] δεύτερη αναμέτρηση με τη Γκομέλ

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την σημερινή [27/7] δεύτερη αναμέτρηση στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με αντίπαλο την Γκόμελ (21:00), ο Άρης.

Διαδικασία που συνοδεύτηκε με την υποβολή του αγωνιστικού τμήματος σε έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, το αποτέλεσμα του οποίου έδωσε δύο θετικά δείγματα. Με τη γνωστοποίηση των κρουσμάτων τηρήθηκε άμεσα το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για την αναμέτρηση με τους Λευκορώσους ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε να έχει στην αποστολή τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Καρακασίδη, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο Λέισμαν, Μπράμπετς, Μανσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Ντιόπ , Ντιόπ, Οντουμπάγιο, Λούις Πάλμα, Πίρςμαν, Μαζικού, Εμπακατά, Μαρμαρίδη, Σγούρο, Χατζηιωάννου, Τανούλη, Παναγίδη.

Χερμάν Μπούργκος: «Έχουμε πάντα νοοτροπία νικητή»

Με έμφαση στο ότι ο Αρης θέλει να κερδίσει τη δεύτερη, αναμέτρηση στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, κόντρα στην Γκόμελ (21:00, Novasports Prime), παρά το προβάδισμα με 5-1 που έχει από την πρώτη μάχη με τους Λευκορώσους, εκφράστηκε ο Χερμάν Μπούργκος.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη, πριν από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, συνέντευξη Τύπου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναφέροντας αρχικά:

«Ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ημίχρονο αύριο με την Γκόμελ, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Το μυαλό μας δεν είναι στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι (σ.σ. η επόμενη, όπως αναμένεται, αντίπαλος του Αρη στη διοργάνωση). Πάντα βρισκόμαστε στην ίδια κατεύθυνση, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στο αυριανό παιχνίδι».

Πρόσθεσε τονίζοντας: «Υπήρξαν πράγματα στον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ, τα οποία δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε. Έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες μας και θέλουμε να δούμε αύριο το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Πάντα έχουμε νοοτροπία νικητή, βγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς».

Ο προπονητής του Αρη, ερωτηθείς σχετικά, δε θέλησε να σχολιάσει στην κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα, ούτε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Μάνου Γκαρθία. Απάντησε, όμως, όταν του ζητήθηκε σχόλιο για το ότι το αυριανό ματς οι Θεσσαλονικείς θα το δώσουν στο «σπίτι» τους, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες (σ.σ. το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments