Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Μονόδρομος” η νίκη επί της Μακάμπι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ολυμπιακός: “Μονόδρομος” η νίκη επί της Μακάμπι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ, αλλά ισοφαρίστηκε 1-1 από γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις.

Τη Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται απόψε στις 22:00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός με μονόδρομο τη νίκη, ώστε να πάρει το εισιτήριο για την τρίτη προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ, αλλά ισοφαρίστηκε 1-1 από γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε στα Κύπελλα Ευρώπης κι έτσι ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει απόψε για να πάρει την πρόκριση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει πιο επιθετικό σχήμα και πιθανόν αλλαγμένο σε σχέση με τον αγώνα στο Ισραήλ.

Οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ζίνκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

Μακάμπι Χάιφα (Μπάρακ Μπαχάρ): Κοέν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Πλάνιτς, Κορνού, Τσέρι, Φανί, Μοχάμεντ, Ατζιλί, Χαζίζα, Πιέρο.

Τα πιθανά σενάρια της συνέχειας

Ο Ολυμπιακός γνωρίζουν ήδη τον αντίπαλο τους στον τρίτο προκριματικό γύρο, εφόσον περάσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν, πάντως, τις πρώτες τους εκτιμήσεις για τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ, εφόσον κάμψουν και την αντίσταση της κυπριακής ομάδας.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 13:00 οι ομάδες που θα βρίσκονται στον τρίτο γύρο θα ταξιδέψουν στη Νιόν για ακόμα μία κλήρωση, αυτή των playoffs (16-17 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες και 23-24 οι δεύτεροι). Μαζί τους θα είναι και οι ομάδες που είχαν εξασφαλίσει μέσω των περσινών πρωταθλημάτων απευθείας θέση σε αυτήν τη φάση, όπως η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τράμπζονσπορ ή η πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη .

Ο Ολυμπιακός, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο των Μακάμπι και Απόλλωνα Λεμεσού, θα μπει στην κλήρωση ως ισχυρός. Μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι το ζευγάρι του Ερυθρού Αστέρα με την Πιουνίκ, αυτό της Λουντογκόρετς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και η Κοπεγχάγη. Οπότε ο Ολυμπιακός δεν θα συναντήσει κάποια από τις δύο ομάδες.

Αντίθετα, η Τράμπζονσπορ θα είναι σίγουρα στους ανίσχυρους, όπως και το ζευγάρι της Σέριφ των Στέφανου Ευαγγέλου και Γιάννη Φοίβου Μπότου με την Πλζεν.

Στο προτελευταίο θα μπει ο νικητής του ζευγαριού Γκάραμπαγ – Ζυρίχη με το νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Σλόβαν και στο τελευταίο μπαλάκι ο νικητής του Λίνφιλντ – Μπόντο Γκλιμτ με το νικητή του Ζάλγκιρις (Λιθουανία) – Μάλμε (Σουηδία).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments