Ελλάδα

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Δίωξη για πλημμέλημα ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα στους 4 συλληφθέντες

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Δίωξη για πλημμέλημα ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα στους 4 συλληφθέντες

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων χθες σε επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα κατά την έναρξη πορείας αλληλεγγύης στον Γιάννη Μιχαηλίδη

Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων χθες σε επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα κατά την έναρξη πορείας αλληλεγγύης στον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της Βίας κατά υπαλλήλου, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διατάραξης κοινής ειρήνης και απείθειας.

Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Γιάννης Μιχαηλίδης

Έληξε την απεργία πείνας ο κρατούμενος, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, Γιάννης Μιχαηλίδης. Να θυμίσουμε πως είχε κάνει αίτημα για υπό όρους αποφυλάκιση, αλλά απορρίφθηκε και έτσι ξεκίνησε και απεργία δίψας.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, πριν από λίγο ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» σταμάτησε την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 23 Μαΐου διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Συμβουλίου της Άμφισσας να μην επιτρέψει την υπό όρους αποφυλάκισή του.

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Λαμίας...

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο η κατάστασή της υγείας του από την πολυήμερη απεργία πείνας, ήταν οριακή και ένα βήμα πριν την κατάρρευση και τη βλάβη σε ζωτικά όργανα.

η Απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας ήταν αρνητική για την αποφυλάκιση Μιχαηλίδη, ο οποίος από 15 Ιουνίου νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι δικαστές στο βούλευμά τους έκριναν ότι δεν πληρούνται τα ουσιαστικά κριτήρια αποφυλάκισής του, καθώς δεν παρέχεται ουδεμία εγγύηση ή ασφαλής πρόβλεψη ότι αν αφεθεί ελεύθερος δεν θα εμπλακεί σε νέες αξιόποινες πράξεις ή ότι θα τηρήσει τους ορούς που θα του επιβληθούν.

Παράλληλα, επισημαίνεται στο βούλευμα ότι η διαγωγή του είναι «προσχηματικά καλή και η απόλυτη αναγκαιότητα της συνέχισης της κράτησής του για την αποτροπή τέλεσης άλλων αδικημάτων παραμένει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments