Focus

Όλη η αλήθεια για τον μικρότερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ

Όλη η αλήθεια για τον μικρότερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ

Πηγή Φωτογραφίας: Dân Việt

Αν υπάρχει ένας Τραμπ που κατάφερε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αυτός είναι ο Μπάρον Τραμπ, ο 14χρονος γιος του Προέδρου. Το μοναχοπαίδι παραμένει μυστήριο για πολλούς.

Ποια είναι η αλήθεια για τον νεότερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ; Το όνομα Τραμπ είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο. Καλώς ή κακώς, ο Ντόναλντ Τραμπ, η σύζυγός του και τα παιδιά του έχουν εκμεταλλευτεί τη φήμη του Προέδρου και έχουν εκτοξευθεί σε θέσεις πολιτικής εξουσίας. Φαίνεται ότι καθημερινά βλέπουμε το όνομα Τραμπ στα πρωτοσέλιδα, οι ιστορίες σχεδόν πάντα συνοδεύονται από προσωπικές λεπτομέρειες και εσωτερικές πληροφορίες.

View this post on Instagram

A post shared by Barron Trump (@barrontrumpmy)

Αλλά αν υπάρχει ένας Τραμπ που κατάφερε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αυτός είναι ο Μπάρον Τραμπ, ο 14χρονος γιος του Προέδρου. Το μοναχοπαίδι  παραμένει μυστήριο για πολλούς. Σπάνια και σχεδόν πάντα με τη μητέρα του, ο Barron δεν απασχολεί τους τίτλους των εφημερίδων ή δεν κάνει πολλές ειδήσεις ο ίδιος – σε αντίθεση με πολλά άλλα πρώτα παιδιά, όπως η Τσέλσι Κλίντον, για παράδειγμα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ενδιαφέρει ο Barron ή σε ποια σχολή πηγαίνει; Και πώς ήταν η ζωή του πριν κάνει τον Λευκό Οίκο σπίτι του; Μην αναρωτιέστε άλλο: εδώ είναι η αλήθεια για τον μικρότερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ, τον Μπάρον Τραμπ.

Ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα από τα πέντε παιδιά Τραμπ, όλα από τρεις διαφορετικούς γάμους. Τα μεγαλύτερα αδέρφια του, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ο Έρικ Τραμπ, είναι παιδιά της πρώτης του συζύγου, Ιβάνα Τραμπ. Επίσης από τον πρώτο γάμο του Ντόναλντ είναι η Ιβάνκα Τραμπ, η μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ. είναι επίσημη βοηθός του Προέδρου και ο σύζυγός της είναι ανώτερος σύμβουλος. Και ενώ η Ιβάνκα δεν είναι το πρώτο παιδί ενός προέδρου που υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο, αναγνώρισε την «άνευ προηγουμένου φύση» του ρόλου της, όπως σημειώνει η USA Today.

Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του Μπάρον βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο λόγω της ηγεσίας τους στον Οργανισμό Τραμπ. Επιπλέον, και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά Τραμπ εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του πατέρα τους. μίλησαν τόσο στο RNC του 2016 όσο και στο RNC του 2020. Σε κάθε συνέδριο, τα αδέρφια ενώθηκαν με την αδερφή τους, Τίφανι Τραμπ (από τον γάμο του 45 με τη Μάρλα Μέιπλς), η οποία έκανε ομιλίες υποστηρίζοντας τον πατέρα της.

Ενώ ο Barron είναι  νεότερος από τα αδέρφια του, το χαμηλό προφίλ του σε αυτά τα σημαντικά πολιτικά γεγονότα είναι αξιοσημείωτο. Άλλωστε έμενε στον Λευκό Οίκο.

Ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ μιλούν μαζί τη μητρική της γλώσσα τα Σλοβενικά

Χάρη στην πατρίδα και τη γλώσσα της μητέρας του, ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύγλωσσος. Μιλάει τόσο σλοβενικά όσο και αγγλικά, όπως σημειώνει η Bustle. Επιπλέον, η μητέρα του είπε στο People το 2009 ότι ο Μπάρον Τραμπ μιλάει επίσης γαλλικά, καθιστώντας τον τότε τρίγλωσσο νήπιο.

Σύμφωνα με τη Mary Jordan, τη βραβευμένη με Πούλιτζερ συγγραφέα του The Art of Her Deal (ένα βιβλίο για τη Melania Trump και τη ζωή της), ο Barron συνεχίζει να μιλά στη μητέρα του στα σλοβενικά μέχρι σήμερα. Αυτό συμβαίνει ακόμη και μπροστά στη Μυστική Υπηρεσία, ένα μοναδικό γεγονός της ζωής στον Λευκό Οίκο. «Και όλοι μιλούν σλοβενικά». Αυτό σημαίνει ότι κανείς στη Μυστική Υπηρεσία δεν μπορεί να καταλάβει τι λένε.

Ο Τζόρνταν αποκάλυψε επίσης πώς οι συνομιλίες του Μπάρον και της Μελάνια στα σλοβενικά επηρεάζουν τον Πρόεδρο, ο οποίος σε αντίθεση με τον γιο του, δεν έμαθε τη μητρική γλώσσα της συζύγου του. «Έχει πει ότι τον ενοχλεί μερικές φορές, γιατί δεν έχει ιδέα τι λένε», πρόσθεσε ο Τζόρνταν.

Ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ έλαβε δώρα από διασημότητες της αφρόκρεμας μετά τη γέννησή του

Όμως, σύμφωνα με τη Μελάνια Τραμπ, ο Μπάρον Τραμπ μοιάζει με τον πατέρα του με άλλους τρόπους, τόσο που έχει ένα ιδιαίτερο παρατσούκλι για εκείνον. “Είναι ανεξάρτητος και με γνώμονα και ξέρει ακριβώς τι θέλει”, αποκάλυψε στο Parenting (μέσω Romper). «Είναι ένα μείγμα από εμάς στην εμφάνιση, αλλά η προσωπικότητά του είναι ο λόγος που τον αποκαλώ μικρό Ντόναλντ».

Η Μελάνια σημείωσε επίσης ότι ο μικρός Ντόναλντ θαυμάζει την καριέρα και την επιτυχία του πατέρα του. «Του αρέσει ο τρόπος που μιλάει, όπως είναι», συνέχισε. «Έχουν όμορφο σεβασμό και θαυμασμό ο ένας για τον άλλον».

Ο Barron είναι επίσης γνωστό ότι μιμείται την εμφάνιση και τους τρόπους του πατέρα του. Όπως είπε η Πρώτη Κυρία στο ABC News το 2013, ο Barron «δεν τον πειράζει να φορέσει» ένα κοστούμι και ότι ακόμη και ως μικρό παιδί του άρεσε να «ντύνεται με γραβάτα μερικές φορές σαν τον μπαμπά»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments