Αθλητισμός

Μέσι: Έφτασε στους 41 τίτλους ο Αργεντινός σούπερ σταρ – 8 μπροστά από τον Ρονάλντο

Μέσι: Έφτασε στους 41 τίτλους ο Αργεντινός σούπερ σταρ – 8 μπροστά από τον Ρονάλντο

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Μέσι: Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τον 41ο τίτλο στην καριέρα του, πανηγυρίζοντας με την Παρί Σεν Ζερμέν το γαλλικό Σούπερ Καπ, καθώς οι Παριζιάνοι νίκησαν 4-0 την κυπελλούχο Ναντ

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τον 41ο τίτλο στην καριέρα του, πανηγυρίζοντας με την Παρί Σεν Ζερμέν το γαλλικό Σούπερ Καπ, καθώς οι Παριζιάνοι νίκησαν 4-0 την κυπελλούχο Ναντ, με ένα δικό του γκολ, δύο του Νεϊμάρ και ένα του Σέρχιο Ράμος.

Έτσι ο Αργεντινός σούπερ σταρ από το Ροσάριο μείωσε τη διαφορά του από τον Βραζιλιάνο Ντάνι Άλβες, τον ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα τρόπαιο -43- στην ιστορία ως επαγγελματίας, και διεύρυνε το προβάδισμά του έναντι του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει 33 τίτλους, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Αργεντινής “marketing registrado”.

Με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ο Βραζιλιάνος έχει: 5 τίτλους με τη Σεβίλη, 23 με την Μπαρτσελόνα, 2 με τη Γιουβέντους, 6 με την Παρί Σεν Ζερμέν και 7 με την Εθνική Βραζιλίας.

«Αν κάποιος μια μέρα με ξεπεράσει, ας το κάνει κάποιος καλύτερος από εμένα!» έγραψε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της μεξικανικής Πούμας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ο διάσημος Αργεντινός κατέκτησε τη Ligue 1 2021/2022 με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι 41 τίτλοι του Λιονέλ Μέσι:

10 πρωταθλήματα Ισπανίας 7 Κύπελλα Ισπανίας 8 Σούπερ Καπ Ισπανίας 4 Champions League 3 Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ 1 πρωτάθλημα Γαλλίας 1 Σούπερ Καπ Γαλλίας 1 Παγκόσμιο Κύπελλο U20 (2005) 1 χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες (2008) 1 Κόπα Αμέρικα (2021) 1 Finalissima (2022)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments