Τεχνολογία

Η Apple «σύντομα» θα πλημμυρίσει το App Store με διαφημίσεις

Η Apple «σύντομα» θα πλημμυρίσει το App Store με διαφημίσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Moeara News- phonearena.com

Στόχος η Apple να προσελκύσει νέους πιο αφοσιωμένους πελάτες.

Ενώ η Apple πάγωσε τα cookie στις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα την πρώτη πτώση εσόδων του Facebook από την ίδρυσή του, το App Store εμφανίζει διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς και στην αντίστοιχη καρτέλα εδώ και λίγο καιρό.

Προετοιμαστείτε, γιατί αυτές οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται τώρα σε όλο το App Store, ξεκινώντας από την καρτέλα αρχικής σελίδας. Η διαφήμιση θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να προωθούν τις δικές τους εφαρμογές και στην Apple το δικό της υλικό όπως κρίνει κατάλληλο σύμφωνα με τους δικούς της βασικούς κανόνες απορρήτου.

Οι προγραμματιστές του App Store είναι επίσης ευχαριστημένοι με την ανάπτυξη διαφημίσεων, καθώς ο Ron Schneidermann της εφαρμογής AllTrails δηλώνει ότι “Οι διαφημίσεις αναζήτησης της Apple μάς βοήθησαν να προσελκύσουμε νέους, πιο αφοσιωμένους πελάτες σε όλες τις αγορές. Βασιζόμαστε στις διαφημίσεις αναζήτησης της Apple για πιο ευκατάστατους πελάτες. Είναιθ ένα κρίσιμο στοιχείο της στρατηγικής ανάπτυξής μας. Σκοπεύουμε να επενδύσουμε σε νέες τοποθετήσεις για να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερους πελάτες στο App Store και να συνεχίσουμε να οδηγούμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments