Ελλάδα

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι τον 15Αύγουστο

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι τον 15Αύγουστο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τις θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο στην Ελλάδα παρουσίασε ο έμπειρος προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις θερμοκρασίες το επόμενο 10ήμερο στην Ελλάδα παρουσίασε ο έμπειρος προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως διευκρινίζει, οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία για τα πεδινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα, στα δυτικά πεδινά αλλά και στο κέντρο των πόλεων υπολογίστε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη τη θερμοκρασία. Στα ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου, Κρήτη υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία.

Δείτε την ανάρτηση

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.