Lifestyle

Τι θα γίνει αν συναντήσεις έναν Σκορπιό τον Αύγουστο

Τι θα γίνει αν συναντήσεις έναν Σκορπιό τον Αύγουστο

Πηγή Φωτογραφίας: ciao.gr

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις αν ο ερωτάς σου είναι Σκορπιός

Σκορπιός

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Τον Ιούλιο, ο Σκορπιός αναζητά τον σύντροφο που θα του εξάψει τα ένστικτά του. Δοκιμάστε κάθε ερωτική τρέλλα μαζί του και ειδικά ό,τι σας ζητήσει να γίνει στα κρυφά. Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Αναζητά τις πιο ευκαιριακές καταστάσεις και τις θέλει σε ποσότητες. Δεν θα αρκεστεί σε μια περιπέτεια της μιας βραδιάς. Κάθε βράδυ θα ψάχνει μια νέα περιπέτεια. Αν είστε στην ίδια φάση, σίγουρα θα περάσετε μια νύχτα αξέχαστη με τον ερωτικό Σκορπιό. Αν κάνετε την νύχτα αξέχαστη και για αυτόν, ίσως να περάσετε μαζί του και μια δεύτερη, αλλά δύσκολα κάτι πέρα από αυτό!

Γενικά: Οι Σκορπιοί ερωτεύονται με την πρώτη ματιά αλλά δεν το εκφράζουν μέχρι να εμπιστευτούν απόλυτα το άτομο του ενδιφέροντός τους. Είναι συγκρατημένοι και καχύποπτοι στην αρχή. Απιστούν πολλές φορές όχι όμως επειδή πια δεν έχουν συναισθήματα για τον/την σύντροφό τους αλλά από εκδίκηση ή επειδή νοιώθουν παραμελημένοι. Συνάπτουν πολλές φορές αδιέξοδες ερωτικές σχέσεις γιατί τους τραβάνε οι άνθρωποι που έχουν ένα μυστήριο γύρω τους. Μυστήριο δημιουργεί ο Σκορπιός και στο σεξ. Με έντονη επιθετικότητα και ακόρεστη δίψα για σεξ, κάνει έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι παθιασμένος και ασυγκράτητος όταν θέλει να ικανοποιήσει τις ερωτικές του ορέξεις και του συντρόφου του.

ΚΡΙΟΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Ο Κριός τον Ιούλιο ψάχνει το ταίρι του! Νοιώθει την ανάγκη να αναπτύξει οικειότητα και να έρθει πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου του. Για να τον κερδίσετε, αφήστε τον να σας μιλήσει για κάθε τι που τον ενδιαφέρει, ακούστε τον προσεκτικά και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ότι γνωρίζεστε εδώ και χρόνια. Η οικειότητα αυτή θα του αφήσει τα περιθώρια να προχωρήσει παρακάτω.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Ο Κριός τον Αύγουστο θα είναι φωτιά και λάβρα. Ψάχνει την γυναίκα που θα τον φροντίσει και θα τον περιποιηθεί. Η γυναίκα που θα τον κάνει να νοιώσει ασφάλεια θα τον κερδίσει και ο Κριός θα της προσφέρει καυτές νύχτες με πολλές πολλές ώρες σεξ. Γενικά: Οι Κριοί είναι παρορμητικοί και αυτό τους οδηγεί στο να ερωτεύονται δυνατά με την πρώτη ματιά. Δεν θα ρίξουν δεύτερη ματιά αν πραγματικά δεν βρίσκουν μια γυναίκα πολύ ενδιαφέρουσα. Ο παρορμητισμός τους όμως μπορεί να τους οδηγήσει και σε μικρά παραστρατήματα. Συνήθως δεν κάνουν παράλληλες σχέσεις και αποφασίζουν πολύ γρήγορα πού θέλουν να κατασταλάξουν, παρ’ όλ’ αυτά μπορεί να κάνουν μικρές απιστίες.

Στις σχέσεις τους θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, οπότε σε έναν καβγά ποτέ δεν χάνει ο Κριός. Συμπεριφέρονται αρκετά εγωϊστικά και έχουν την τάση να μπλέκουν σε δύσκολες ερωτικές καταστάσεις γιατί τους τραβούν άτομα τελείως διαφορετικά από αυτούς. Είναι από τα ζώδια που μπορούν εύκολα να αποδεσμευτούν από μία σχέση και να προχωρήσουν παρακάτω. Σαν εραστές οι Κριοί είναι παθιασμένοι και το μεγάλο τους ατού βεβαίως είναι η ενέργεια που μπορούν να σπαταλήσουν στο άθλημα. Μία λέξη τους χαρακτηρίζει στον τομέα αυτό: πρωταθλητές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Αυτόν τον μήνα ο Ταύρος εστιάζεται σε πρακτικά πράγματα. Θέλει από την σύντροφό του περιποιήση και πρακτική βοήθεια στο φορτωμένο πρόγραμμά του. Προσπαθήστε να του δείξετε ότι θα είστε εκεί στα δύσκολα και θα έχετε πάντα έτοιμο ένα ζεστό πιάτο φαγητό για αυτόν.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Ανοιχτός σε καινούριες προτάσεις είναι ο Ταύρος αυτή την περίοδο. Θέλει να ερωτευτεί και να βρει το άλλο του μισό. Έχει ανάγκη από επικοινωνία σε ουσιαστικό επίπεδο, οπότε ανοιχτείτε σε αυτόν και δείξτε του ότι είστε άνθρωπος εμπιστοσύνης. Μην ξεχάσετε να υπονοήσετε ή να το πείτε και ανοιχτά αν είστε τόσο τολμηρές, πως το σεξ για εσάς είναι μια αργή περιπέτεια ηδονής!

Γενικά: Είναι από τους πιο απαιτητικούς συντρόφους του ζωδιακού. Έχουν πάντα πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό τους. Θέλουν τόσο συναισθηματική κάλυψη όσο και υλική. Δεν θα ζούσε ποτέ ένας Ταυρός μια ζωή που δεν θα του προσέφερε άνεση. Είναι παιδιά για σπίτι οι Ταύροι και οικογένεια. Δύσκολα παίρνουν την απόφαση για έναν χωρισμό και μόνο αφού έχουν σκεφτεί καλά κάθε παράμετρο. Στο σεξ απαιτούν αισθησιασμό και θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους για να το απολαύσουν όσο το δυνατό περισσότερο αλλά και για να χαρίσουν αντίστοιχη απόλαυση στον σύντροφό τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Ο Δίδυμος λάμπει αυτόν τον μήνα. Με ακόμα πιο έντονη διάθεση για φλερτ, παίζει το μάτι του με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Όποια προλάβει, πρόλαβε. Για να τον κερδίσετε εσείς και όχι η κοπέλα με το μοχίτο πίσω σας, κάντε του πολλά κομπλιμέντα και ερεθίστε τον σε εγκεφαλικό επίπεδο με συζητήση για τις τέχνες και τα γράμματα, την επιστήμη, την πολιτική, γενικά με συζήτηση επιπέδου. Μην παραλείψετε όμως να τονίσετε πως στην ερωτική σας απόλαυση δεν υπάρχουν όρια και το βράδυ δεν θα του μιλάτε για το μνημόνιο.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Ο Δίδυμος έχει ανάγκη να χαλαρώσει αυτόν τον μήνα. Προτείνετέ του να πάτε για φαγητό στο ήρεμο εστιατόριο του νησιού και θυμήστε του πως η ζωή είναι κάτι παραπάνω από προβλήματα και άγχος. Θυμήστε του πως είναι να διασκεδάζει και να χαλαρώνει! Ένα μασάζ είναι ό,τι πρέπει.

Γενικά: Οι Δίδυμοι αγαπούν το φλερτ. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το ερωτικό παιχνίδι και ως διπλό ζώδιο έχουν την απιστία στο αίμα τους. Ξεπερνούν έναν χωρισμό εύκολα και επανέρχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι του φλερτ. Ως εγκεφαλικό ζώδιο, ο Δίδυμος δίνει μεγάλη βαρύτητα στις λέξεις και στην πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Ψάχνει πάντα το απαγορευμένο στο σεξ γι’ αυτό και δεν του αρέσει όταν όλα του προσφέρονται απλόχερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Ο Καρκίνος θέλει να ζήσει κρυφά πάθη. Αφήστε να εννοηθεί πως όσα γίνουν μεταξύ σας θα τα ξέρετε μόνο εσείς οι δύο και πως μαζί σας μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε κρυφή του φαντασίωση. Υποσχεθείτε πως θα υπάρξουν πολλές κρυφές ματιές μπροστά σε κόσμο και σεξ σε μέρη που κανείς δεν έχει σκεφτεί. Έτσι θα του τραβήξετε το ενδιαφέρον του για πολύ καιρο και για πολλές νύχτες.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Με αρκετή αυτοπεποίθηση ο Καρκίνος αυτόν τον μήνα, είναι πιο ερωτικός και σεξουαλικός από ποτέ. Ανοιχτός σε κάθε περιπέτεια, θα πρέπει να τον προλάβετε γρήγορα! Γενικά: Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και τρυφεροί. Δεν φοβούνται να εκφράσουν τις ανασφάλειες τους μέσω σκηνών ζηλοτυπίας που μπορεί να ακούσει όλη η γειτονιά. Είναι το κατ’ εξοχήν ζώδιο για γάμο και οικογένεια. Μπορεί να γίνει από τους πιο τρυφερούς γονείς.

Δύσκολα θα πάρει την απόφαση του χωρισμού, όσο κι αν το θέλει, γιατί φοβάται την μοναξιά. Ο Καρκίνος είναι πολύ τρυφερός εραστής και λειτουργεί καλύτερα όταν νοιώθει συναισθηματική ασφάλεια. Τότε μπορεί να βγει από μέσα του το έντονο πάθος που κρύβει. Αν δεν νοιώσει συναισθηματικά ασφαλής αποφεύγει να πάρει πρωτοβουλίες στο σεξουαλικό κομμάτι. ΛΕΩΝ

Αν τον γνωρίσετε αυτόν τον Ιούλιο: Ο Λέοντας αυτόν τον μήνα είναι σούπερ κοινωνικός. Μέσα σε πολλές παρέες, λάμπει μέσω των ηγετικών του χαρακτηριστικών. Όσο επιφανειακός κι αν φαίνεται αυτή την περίοδο, η γυναίκα που θα τον κερδίσει είναι η γυναίκα που μπορεί να τον κάνει κολλητό της. Ανοιχτείτε και μοιραστείτε μαζί του όσα μπορείτε.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Λίγο μυστικοπαθής και απόμακρος θα είναι αυτή την περίοδο ο Λέοντας. Για να τον παρασύρετε στο κρεββάτι σας δείξτε του ότι αξίζει να θυσιαστεί για εσάς και να σας δώσει τα πάντα. Έχει ανάγκη να νοιώθει πως γίνεται σωτήρας και βοηθός περίεργων καταστάσεων.

Γενικά: Οι Λέοντες ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Μια ματιά αρκεί για να τους παρασύρει και για να ρίξουν το αντικείμενο του πόθου τους. Ως βασιλιάδες του ζωδιακού τα θέλουν όλα δικά τους. Θέλουν να είναι πάντα στο επίκεντρο και ο άλλος να τους απολαμβάνει.

Είναι από τα ζώδια που μπορούν να βγουν εύκολα από μια σχέση είτε πάρουν αυτοί την απόφαση είτε όχι. Στο κρεββάτι ο Λέων θέλει να δίνει παράσταση και να εξαντλεί το ταίρι του. Είναι γεμάτος σεξουαλική ενέργεια και φαντασία. Δυστυχώς μερικές φορές ξεχνάει πως υπάρχει και κάποιος άλλος μαζί του στο κρεββάτι… ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Ο Παρθένος θα πάρει τον χρόνο του μέχρι να σας ζητήσει να πάτε στο κρεββάτι μαζί του. Θα βεβαιωθεί πρώτα πως σας έχει κατακτήσει και μετά θα έρθει το σεξ. Αφήστε τον να απολαύσει αυτό το παιχνίδι και μην βιαστείτε σε τίποτα! Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα ζήσετε μαζί του τις πιο kinky καταστάσεις που έχετε ζήσει ποτέ.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Είναι στα πιο κοινωνικά του. Θέλει να περάσει χρόνο με την παρέα του και να γνωρίσει καινούριο κόσμο. Μην του στερήσετε τους φίλους του και σίγουρα μην αργήσετε να ικανοποιήσετε τις σεκουαλικές του επιθυμίες. Extra tip: μιλήστε του πολύ στο κρεββάτι!

Γενικά: Ο Παρθένος διαλέγει τη σύντροφό του σύμφωνα με την λογική. Η σύντροφός του πρέπει να πληροί πολλά κριτήρια αφού είναι από τους πιο απαιτητικούς ερωτικούς συντρόφους του ζωδιακού. Αναζητούν την σταθερότητα και την σιγουριά σε κάθε τομέα της ζωής τους αλλά και την κοινωνική αναγνώριση. Είναι από τα πιο πιστά ζώδια και με βάση τη λογική μπορεί να ξεπεράσει ή και να αποφασίσει έναν χωρισμό. Σεξουαλικά, το ζώδιο της Παρθένου είναι ντροπαλό. Αν όμως κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη του τότε ο Παρθένος πραγματοποίει κάθε κρυφή του επιθυμία και δείχνει έναν αισθησιαμό χωρίς προηγούμενο.

ΖΥΓΟΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Τον Ιούλιο ο Ζυγός είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες! Αγαπάει τους ανθρώπους που θα του ανοίξουν το μυαλό και θα του μάθουν καινούρια πράγματα. Σεξουαλικά είναι στα καλύτερά του αυτόν τον μήνα με πολύ σεξουαλική ενέργεια από τον Άρη. Για να τον κερδίσετε, διεγείρετέ τον εγκεφαλικά και το βράδυ πάρτε βιταμίνες για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε!Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο:

Τον Αύγουστο ο Ζυγός θέλει να βρει έναν άνθρωπο που θα τον αναβαθμίσει και θα τον ανανεώσει κοινωνικά. Ψάχνει την άνεση στην σχέση του και στο κρεββάτι του. Για να τον κερδίσετε, πηγαίνετε μαζί του για φαγητό σε ένα πολύ καλό εστιατόριο και τα βράδια δημιουργείστε για αυτόν αισθησιακή ατμόσφαιρα!

Γενικά: Αγαπούν το φλερτ όσο τίποτα στον κόσμο. Αυτή η τάση τους στην λαγνεία κάνει τους Ζυγούς από τα πιο άπιστα ζώδια. Ξεπερνούν εύκολα έναν χωρισμό και επανέρχονται άμεσα στο ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο, πολύ δύσκολα παίρνουν αυτοί την απόφαση του χωρισμού! Ο εραστής Ζυγός ξοδεύει χρόνο και κόπο για να στήσει την καλύτερη ερωτική ατμόσφαιρα. Παίζει μεγάλο ρόλο για τον Ζυγό να μπορεί να παίξει παιχνίδια αποπλάνησης και σαγήνης. Δεν έχει αναστολές και δοκιμάζει τα πάντα αλλά σίγουρα δεν απολαμβάνει το χυδαίο. Του αρέσει να ανακαλύπτει κρυφές ερωτογενείς ζώνες και το κάνει ξανά και ξανά. Αν ο σύντροφός του δεν κουράζεται από την χρονοβόρα διαδικασία του Ζυγού τότε θα βιώσει ανεπανάληπτες στιγμές πάθους, αισθησιασμού και λαγνείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Τον Ιούλιο ο Τοξότης, αναζητά το ταίρι του. Αναζητά έναν άνθρωπο που θα μπορέσει να ανεχθεί όλη του την αισιοδοξία και θα τον ακολουθεί σε κάθε του κοινωνική έξοδο. Για να τον κερδίσετε, συνοδέψτε τον σε κάθε του έξοδο και κάντε τον μέρος της παρέας σας.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Εδώ ο Τοξότης χρειάζεται κάποιον που θα του θυμίζει συνεχώς την αισιόδοξη φύση του. Με τις διελεύσεις του Άρη από τον Σκορπιό και της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, μπερδεύεται λίγο ο Τοξότης μας και γίνεται πιο σκοτεινός από συνήθως. Δεν του ταιριάζει όλο αυτό και για αυτό θα αναζητήσει ανθρώπους με θετική ενέργεια όπως είναι κι αυτός κατα βάθος. Για να τον κερδίσετε θα πρέπει να είστε η ψυχή της παρέας και να βλέπετε τα πράγματα θετικά ακόμα και όταν φαίνονται όλα χάλια. Μην ξεχάσετε να του προτείνετε να πάτε για ένα νυχτερινό μπάνιο και να βουτήξετε γυμνοί!

Γενικά: Από τα ζώδια που κεραυνοβολιούνται! Η πρώτη ματιά είναι αρκετοί για του Τοξότες για να καταλάβουν αν θα ξεκινήσουν μια σχέση ή οχι. Οι Τοξότες έχουν μια εγωιστική συμπεριφορά στις σχέσεις τους και δεν συμβιβάζονται με το πρόγραμμα του άλλου. Χρειάζονται υπομονή. Χωρίζουν πολύ εύκολα και προχωρούν παρακάτω στην ζωή τους. Στο κρεββάτι, διαθέτουν ενέργεια και αντοχή. Είναι ιδιαιτέρως φλογεροί και αντιλαμβάνονται το σεξ ως την γιορτή του έρωτα. Αγαπούν το πολύπλοκο σεξ και γι’ αυτό χρειάζονται παρτενέρ με φαντασία, ευλυγισία και έτοιμο για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Ο Αιγόκερως αυτή την περίοδο είναι πνιγμένος στην δουλειά. Τον απασχολούν τόσο η καριέρα του όσο και τα πρακτικά ζητήματα που έχει ξεχάσει πως υπάρχει ο έρωτας στην ζωή του. Για να τον κερδίσετε, πρέπει να του δείξετε μεγάλη κατανόηση στα προβλήματά του. Δώστε του να καταλάβει πως δεν είναι ανάγκη να τα περάσει όλα μόνος του και πως όλοι έχουν οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα αυτή την περίοδο στην Ελλάδα!

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Τον Αύγουστο ο Αιγόκερως θέλει έναν άνθρωπο κοινωνικό και ανοιχτόμυαλο. Για να τον κερδίσετε μιλήστε του για τα ταξίδια σας στο εξωτερικό, τα χόμπι σας και δείξτε του πως δεν κάνετε μια συμβατική ζωή και ότι σας ενδιαφέρουν πράγματα πέρα από τα καθιερωμένα.

Γενικά: Οι Αιγόκεροι έλκονται από άτομα με οικονομική άνεση και υψηλό κοινωνικό στάτους. Δεν παρασύρονται εύκολα και είναι εξαιρετικά πιστοί. Παρ’ όλ’ αυτά ανοίγονται δύσκολα στο ταίρι τους και παίρνουν τον χρόνο τους μέχρι να εμπιστευτούν απόλυτα κάποιον. Είναι άνθρωποι για σπίτι επειδή είναι πολύ σταθεροί και πιστεύουν βαθιά στον θεσμό της οικογένειας. Όσο ψυχροί και να φαίνονται οι Αιγόκεροι στην επιφάνεια, κατά βάθος είναι πολύ ταλαντούχοι εραστές. Τρυφεροί και δοτικοί, αρκεί να έχουν δίπλα τους το κατάλληλο ταίρι. Τότε μπορούν να κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν εσάςκαι κάθε φαντασίωσή σας, αρκεί να μην νοιώσουν οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Ο καλύτερος μήνας για να γνωρίσετε έναν Υδροχόο. Είναι έτοιμος να ερωτευτεί και να ευχαριστηθεί την ζωή. Για να τον κερδίσετε, πρόσφερετέ του νύχτες ατελείωτης διασκέδασης και στο τέλος θα καταλήξετε στο κρεββάτι μαζί του.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Αυτόν τον μήνα ο Υδροχόος αντιμετωπίζει την ζωή πιο πρακτικά. Προσπαθώντας να λύσει καθημερινά προβλήματα έχει χαθεί μέσα σε αυτό. Για να τον βοηθήσετε να βγει από αυτό και να σας ανοιχτεί, τονίστε του ότι κάθε πρόβλημα έχει λύση αρκεί να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Αποδείξτε του ότι έχετε τις γνώσεις να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του ή ότι ξέρετε κάποιον που θα τον βοηθήσει (π.χ. έναν καλό λογιστή).

Γενικά: Οι Υδροχόοι έλκονται από άτομα με διαφορετικό κοινωνικό στάτους, διαφορετική κουλτούρα ή κάνουν σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τους έλκει το διαφορετικό και το έλκουν κι αυτοί. Γι’ αυτό το λόγο κάνουν και δύσκολες σχέσεις. Είναι ζώδιο που παίρνει εύκολα την απόφαση για να χωρίσει χωρίς όμως να το ξεπερνάει εύκολα μέσα του. Για τον Υδροχόο δεν υπάρχουν ταμπού στο σεξ. Είναι το πιο ανοιχτό με την σεξουαλικότητα ζώδιο. Για να αποδόσει σεξουαλικώς πρέπει να υπάρχει προτίστως καλή πνευματική επαφή. Μόνο τότε μπορεί να αποδώσει 100% και να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη ώστε να γράψει το λυσάρι του Κάμα Σούτρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Αν τον συν αντήσετε αυτόν τον Ιούλιο: Τον Ιούλιο ο Ιχθύς ψάχνει κάποιον που θα τον κάνει να νοιώσει σαν το σπίτι του. Μην γίνετε η μαμά του, αλλά όσο πιο πολύ μπορείτε να τον φροντίσετε τόσο το καλύτερο! Έχει ανάγκη από φροντίδα και την γνωστή κρέμα ενυδάτωσης. Άμα τον κάνετε να νοιώσει ασφαλής θα σας δείξει κι αυτός ότι δεν είναι μόνο ένα ευαίσθητο ψαράκι αλλά στο κρεββάτι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργητικός και μέσα στο πάθος.

Αν τον συναντήσετε αυτόν τον Αύγουστο: Σίγουρα είναι πιο εύκολος αυτός ο μήνας για τον Ιχθύ. Είναι έτοιμος να απολαύσει μια ξέφρενη ζωή, να διασκεδάσει και να ερωτευτεί. Θα είναι η ψυχή της παρέας και για αυτό θα έχει και πολλές κατακτήσεις. Για να τον κερδίσετε εσείς και όχι κάποια άλλη, πρέπει να του δείξετε πως για εσάς δεν είναι ο εραστής της μιας βραδιάς και μπορείτε να δείτε στα μάτια του τον έρωτα της ζωής σας!

Γενικά: Οι Ιχθύες είναι ένα από τα ζηλιάρικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ως διπλό ζώδιο έχουν τάση προς την απιστία, λόγω της ανασφάλειας τους. Δεν παίρνουν σχεδόν ποτέ την απόφαση να χωρίσουν. Αντέχουν και υπομένουν τα πάντα. Αγαπούν να παίζουν τον ρόλο του θύματος και γι΄αυτό μένουν για πολύ καιρό σε δύσκολες και αδιέξοδες σχέσεις. Ο μόνος λόγος για να πάρει απόφαση να χωρίσει ένας Ιχθύς είναι να υπάρχει ήδη αντικαταστάτης. Στο κρεββάτι ο Ιχθύς είναι εκρηκτικός, αρκεί να του δώσει ο άλλος τον χώρο που του χρειάζεται. Μόλις νοιώσει ότι ο σύντροφός του κατανοεί τις ανάγκες τους δείχνει όλη του την τρυφερότητα στο σεξ. Απολαμβάνει τα ατελείωτα χάδια και τα ατέλειωτα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments