Nέα της αγοράς

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri παρέδωσαν το νέο πλοίο «Norwegian Prima»

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri παρέδωσαν το νέο πλοίο «Norwegian Prima»

Πηγή Φωτογραφίας: Norwegian Cruise Line- basil & salt magazine

Το «Norwegian Prima» διαθέτει 1.646 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 5.400 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων 1.388 μελών του πληρώματος.

Τα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri παρέδωσαν στην Norwegian Cruise Line το νέο πλοίο «Norwegian Prima», το οποίο σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία «στόχο έχει να αλλάξει τα δεδομένα στην κρουαζιέρα».

Το «Norwegian Prima» διαθέτει 1.646 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 5.400 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων 1.388 μελών του πληρώματος. Επιπλέον, εκτείνεται σε οκτώ καταστρώματα, ενώ για πρώτη φορά, κάθε δημόσιος χώρος προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα αξιοθέατα του πλοίου.

Ψηλά ο πήχης

Η NCL, με ιστορία 54 χρόνων στην παγκόσμια κρουαζιέρα, αναφέρει πως θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ταξιδιωτικής εμπειρίας με την νέα, πρωτοποριακή κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Prima.

Στα πλοία της κατηγορίας Prima αναβαθμίζεται το «The Haven by Norwegian», προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας. Στο «Norwegian Prima», η NCL εξέλιξε το σχέδιο του «The Haven» ώστε να είναι πιο ανοιχτό στη θάλασσα από ποτέ.

«Το όνομα “Prima”, που σημαίνει “πρώτο” στα ιταλικά, ταιριάζει απόλυτα με την κληρονομιά της εταιρείας μας σε πρωτιές στον κλάδο» τόνισε ο Χάρι Σόμερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments