Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι καυτές φωτογραφίες με μαγιό προκαλούν εγκεφαλικά

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι καυτές φωτογραφίες με μαγιό προκαλούν εγκεφαλικά
Οι καυτές φωτογραφίες με μαγιό που άφησαν ιστορία

Ξεχωρίζει για το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, την πληθωρική παρουσία της και την πλούσια “φλογερή στο κόκκινο της φωτιάς” κώμη της…Η Σίσσυ Χρηστίδου αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα hot ονόματα της ελληνικής showbiz. Λατρεύει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ διαθέτει και δικό της κανάλι στο youtube.

Τις τελευταίες μέρες, η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει εντυπωσιασμένη με τα τοπία και τα νερά της Σαμοθράκης. Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε τον καταρράκτη «Φονιά», ο οποίος φροντίζει τα κορμιά και τις ψυχές, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Τι είχε δηλώσει η Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της από το Θοδωρή Μαραντίνη

«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποίαν δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει. Αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως, να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αγαπημένη εποχή για τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι το καλοκαίρι και φυσικά λατρεύει να κάνει βουτιές στη θάλασσα ή σε πισίνες.

Δείτε τις αξέχαστες φωτογραφίες της με μαγιό που έγραψαν ιστορία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments