Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Χωρίς Σλούκα και Παπαγιάννη στα φιλικά με την Ισπανία

Εθνική Ελλάδος: Χωρίς Σλούκα και Παπαγιάννη στα φιλικά με την Ισπανία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Εθνική Ελλάδος: Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στις δύο αναμετρήσεις με την αντίστοιχη της Ισπανίας που θα διεξαχθούν αύριο [9/8, 19:00] στο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη [11/8, 20:30]

Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στις δύο αναμετρήσεις με την αντίστοιχη της Ισπανίας που θα διεξαχθούν αύριο [9/8, 19:00] στο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη [11/8, 20:30] στο “WiZink Center” της Μαδρίτης.

Ο διεθνής γκαρντ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Ισπανία και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα, ενώ θα ενσωματωθεί εκ νέου σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την επιστροφή της «γαλανόλευκης» από τη Μαδρίτη. Από την πλευρά του, ο διεθνής σέντερ συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα που ακολουθεί από την έναρξη της προετοιμασίας και παρακολουθείται διαρκώς από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής.

Στο μεταξύ, η ΕΟΚ ανακοίνωσε και τα ονόματα των πρώτων πέντε παικτών που δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία. Ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να «κόψει» τους τέσσερις παίκτες που δεν έχουν συμμετοχές στην εθνική ανδρών, ήτοι τους Άλεξ Αντετοκούνμπο, Λευτέρη Μαντζούκα (σ.σ. ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας), Όμηρο Νετζήπογλου και Γιώργο Τανούλη, καθώς και τον Γιώργο Τσαλμπούρη, τους οποίους ο ομοσπονδιακός τεχνικός ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους.

Ιτούδης: Η λέξη βάθρο μας αγγίζει σαν όνειρο – Όταν θα γίνουμε ομάδα θα μπορούμε να μιλάμε για συμπεράσματα

«Προφανώς η λέξη βάθρο είναι κάτι που δεν μας αγγίζει Μας αγγίζει σαν ιδέα ή σαν ένα όνειρο». Ξεκάθαρος ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους στη media day της Εθνικής ομάδας, δίνοντας έτσι το στίγμα της προετοιμασίας για το Eurobasket 2022 (1-18 Σεπτεμβρίου).

«Να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Είμαστε στη διαδικασία του να γίνουμε έτοιμοι. Ακόμα δεν έχουμε γίνει ομάδα. Ακόμα οι αθλητές δεν ξέρουν εμένα και εγώ τους αθλητές. Μας λείπει ο Παπαγιάννης και δεν προπονείται μαζί μας. Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Θανάσης, Γιάννης και Τάιλερ μπήκαν στην προπόνηση στις 4 του μηνός. Ο χρόνος είναι λίγος χρειαζόμαστε και το κάθε δευτερόλεπτο.

Όταν θα γίνουμε ομάδα τότε θα μπορούμε να μιλάμε για συμπεράσματα. Προφανώς η λέξη βάθρο είναι κάτι που δεν μας αγγίζει. Μας αγγίζει σαν ιδέα ή σαν ένα όνειρο. Είμαστε εδώ για να χρησιμοποιούμε και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Να είμαστε εδώ αν πονάμε λίγο, αν έχουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Αυτό μπορούμε να το υποσχεθούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments