Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Κατέκτησε το τρόπαιο «Joan Gamper» με εμφατικό τρόπο [vids]

Μπαρτσελόνα: Κατέκτησε το τρόπαιο «Joan Gamper» με εμφατικό τρόπο [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: fcbarcelona

Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το τρόπαιο «Joan Gamper», επικρατώντας με 6-0 της μεξικανικής Πούμας

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το τρόπαιο «Joan Gamper», επικρατώντας με 6-0 της μεξικανικής Πούμας, χάρη στα γκολ των Λεβαντόφσκι, Ντεμπελέ, Πέδρι, Ομπαμεγιάνγκ και Ντε Γιονγκ.

Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος, οι Καταλανοί νεοαποκτηθέντες «έλαμψαν» στην πρώτη τους εμφάνιση στο Καμπ Νου. Ο Λεβαντόφσκι έπαιξε στο κέντρο της επίθεσης, με τον Ραφίνια στα αριστερά και τον Ντεμπελέ στα δεξιά, σε ένα σχήμα που φαίνεται να διαθέτει αποτελεσματικότητα. Ο Πολωνός άσος, σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ μετά από 60… δευτερόλεπτα «βρήκε δίχτυα» ο Πέδρι και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, ο Ντεμπελέ «έγραψε» το 3-0 (9′).

Η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πλήρης και στο 19` ο Πέδρι σκόραρε εκ νέου, για να διαμορφώσουν το τελικό σκορ, ο Ομπαμεγιανγκ (49`) και ο Ντε Γιονγκ (83`).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Πούμας, αγωνίζεται πλέον, ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος συνέδεσε άρρηκτα την παρουσία του με την σύγχρονη Ιστορία των Καταλανών, κατακτώντας πληθώρα τροπαίων με τους «μπλαουγκράνα».

Παρουσίασε με λαμπρότητα τον Λεβαντόφσκι – Αποθεώθηκε από 30.000 οπαδούς ο Πολωνός σταρ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα ως νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα, μπροστά σε περισσότερους από 30.000 φιλάθλους στο Camp Nou. «Estic molt content» (είμαι πολύ χαρούμενος), είπε στα καταλανικά, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ».

Ο Λεβαντόφσκι, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «9», έμεινε έκπληκτος όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του Camp Nou. Έτσι κι αλλιώς ήταν μία από τις πιο μαζικές παρουσιάσεις στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, αφού η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Καταλονίας «Mundo deportivo», στην πρώτη της ενημέρωση ανέφερε την παρουσία 57.300 φιλάθλων, πριν σε νεότερη μιλήσει για περισσότερους από 30.000 φιλάθλους.

«Η έλευση του Πολωνού επιθετικού από την Μπάγερν Μονάχου μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Ιμπραΐμοβιτς, όταν έφτασε από την Ίντερ το 2009 (60.000 οπαδοί) ή αυτή του Νεϊμάρ το 2013 (57.000)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός, παραδέχτηκε ότι «είναι τιμή να είμαι εδώ, να είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ήταν μακρύς ο δρόμος, αλλά τελικά είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι σίγουρος ότι  θα σκοράρω πολλά γκολ σε αυτό το γήπεδο. Περιμένω την υποστήριξή σας», είπε στους φιλάθλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments