Lifestyle

Αντίνοος Αλμπάνης: Μπήκε στο σπίτι του ληστής – Δείτε πως αντέδρασε

Αντίνοος Αλμπάνης: Μπήκε στο σπίτι του ληστής – Δείτε πως αντέδρασε

Πηγή Φωτογραφίας: Petpet.news

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την ληστεία που έγινε στο σπίτι του και έστειλε ένα μήνυμα στον διαρρήκτη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στους διαδικτυακούς του φίλους, πως έχει παέι  διακοπές, όμως ένας ληστής εισέβαλλε στο σπίτι του κοντά στον πρωθυπουργό. Ο ηθοποιός μόλις έμαθε το δυσάρεστο περιστατικό θέλησε να στείλει μήνυμα μέσα από το Instagram, στον άνθρωπο που τον έκλεψε. Όπως γράφει στο μήνυμά του, στο σπίτι του όσο εκείνος λείπει βρίσκεται ο σκύλος του και η κυρία από την Ιαπωνία που τον φροντίζει.

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε  αναλυτικά κάτω από την φωτογραφία:

«Αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει.

Ξανασκέψου το φιλικά, Αντίνοος».

View this post on Instagram

A post shared by Αντίνοος Αλμπάνης (@antinoosalmpanis)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments