Πολιτισμός

Ο Takashi Murakami συνεργάζεται με την UNO για την δημιουργία τράπουλας με μοτίβο λουλουδιών

Ο Takashi Murakami συνεργάζεται με την UNO για την δημιουργία τράπουλας με μοτίβο λουλουδιών

Πηγή Φωτογραφίας: artnews.com- Coin Singh

Τέσσερις από τις κάρτες είναι διπλής όψης και όταν ενωθούν, δημιουργούν δύο διαφορετικές εικόνες σε μέγεθος αφίσας.

Ο Takashi Murakami είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός  καθώς έχει συνεργαστεί με επωνυμίες όπως οι Crocs, Supreme, Vans και Macy’s για την παραγωγή εμπορευμάτων όπως αθλητικά παπούτσια, μπλουζάκια και skateboards. Αύριο, ο Μουρακάμι θα μπει σε παιχνίδια τράπουλας, καθώς αύριο θα κυκλοφορήσει μια νέα με θέμα τον Μουρακάμι.

Η θεματολογία θα είναι με μοτίβα του Μουρακάμι -χαμογελαστά, λουλούδια με πέταλα ουράνιου τόξου και αρκούδες με κοφτερά δόντια- καθώς και μια εικόνα του ίδιου του Μουρακάμι που αποδόθηκε ως καρτούν. Τέσσερις από τις κάρτες είναι διπλής όψης και όταν ενωθούν, δημιουργούν δύο διαφορετικές εικόνες σε μέγεθος αφίσας.

Η τράπουλα είναι από τη σειρά “Artiste Series” του ΟΗΕ, η οποία στο παρελθόν παρουσίαζε σχέδια από καλλιτέχνες όπως ο Jean-Michel Basquiat, ο Shepard Fairey και ο Keith Haring. Τα έργα αυτών των καλλιτεχνών είναι μερικά από τα πιο διαδεδομένα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τα εμπορεύματα, και τώρα έχουν ενώσει διάσημα έργα όπως η Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, η Έναστρη Νύχτα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ και η αυτο- της Φρίντα Κάλο πορτρέτα, τα οποία συνήθως κοσμούν κούπες, μπιχλιμπίδια και πολλά άλλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments