Focus

Ο συγκινητικός τρόπος που η κόρη της Olivia Newton-John τίμησε τη μητέρα της λίγες μέρες πριν πεθάνει

Ο συγκινητικός τρόπος που η κόρη της Olivia Newton-John τίμησε τη μητέρα της λίγες μέρες πριν πεθάνει

Πηγή Φωτογραφίας: The Guardian

Το μιούζικαλ "Grease"  έγινε τεράστια επιτυχία, εκτοξεύοντας την μαζί με τον συμπρωταγωνιστή Τζον Τραβόλτα σε σούπερ σταρ

Τα αφιερώματα συνεχίζονται μετά τον τραγικό θάνατο της Olivia Newton-John, της τραγουδίστριας και ηθοποιού που πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της στην Καλιφόρνια στις 8 Αυγούστου. Ο σύζυγός της, John Easterling, ανακοίνωσε τα νέα στο Facebook. Αν και η ακριβής αιτία του θανάτου της είναι ασαφής, σύμφωνα με την Daily Mail, η Newton-John είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τρεις φορές από το 1992, πιο πρόσφατα, το 2017. Πέθανε 73 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Το μιούζικαλ “Grease”  έγινε τεράστια επιτυχία, εκτοξεύοντας την μαζί με τον συμπρωταγωνιστή Τζον Τραβόλτα σε σούπερ σταρ. Κι όμως, η Newton-John παραλίγο να αρνηθεί τον ρόλο. Όχι μόνο φοβόταν να βλάψει τη μουσική της καριέρα με μια ταινία που οι άνθρωποι δεν περίμεναν να τα πάει καλά, σύμφωνα με το Vanity Fair, αλλά ένιωθε επίσης ότι ήταν πολύ μεγάλη. Σαφώς δεν είχε τίποτα να φοβηθεί εκεί: όλους τους χαρακτήρες του γυμνασίου στην ταινία έπαιξαν ηθοποιοί στα 20 τους και άνω. Ο Stockard Channing, ως Rizzo, ήταν ο μεγαλύτερος, στα 33 του, σύμφωνα με Insider, και ο νεότερος ήταν ο Putzie, Kelly Ward, στα 20. Η Newton-John ήταν κάπου στη μέση, καθώς έκλεισε τα 29 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και προφανώς πέρασε από τον σκηνοθέτη Randal Η «δοκιμή με τα πόδια της χήνας» του Kleiser, ανά VF. «Τα παιδιά του γυμνασίου δεν γίνεται να έχουν πόδι της χήνας», είπε.

Καθώς ο κόσμος τιμά το αγαπημένο αστέρι, όλοι κλαίμε για ένα όμορφο αφιέρωμα που μοιράστηκε η κόρη της  Newton-John, Chloe Lattanzi, μόλις τρεις ημέρες πριν από το θάνατο της μητέρας της.

Η Chloe Lattanzi αποκάλεσε τη μαμά Olivia Newton-John ως η «καλύτερη φίλη» της

Η Chloe, γεννημένη το 1986, από το να χρειαζόταν τη φροντίδα της μητέρας της για πολλά χρόνια έγινε η μεγαλύτερη υποστηρικτής της μητέρας της. Η Newton-John τελικά ξεπέρασε τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού το 1992 και αυτή και ο πατέρας της Chloe χώρισαν το 1995, αλλά η κόρη της μπήκε σε νοσοκομείο για θεραπεία ανορεξίας το 2004, όταν ήταν 18 ετών, σύμφωνα με τη Marie Claire. Η κατάσταση της Chloe επιδεινώθηκε καθώς στράφηκε στη χρήση ναρκωτικών και στις πλαστικές επεμβάσεις για να θεραπεύσει τη δυσμορφία του σώματός της, κατηγορώντας τα άγχη της ζωής της στο κοινό. «Η μαμά υποστήριξε τις αποφάσεις μου για τη χειρουργική επέμβαση, γιατί ήξερε πόσο δυστυχισμένη ήμουν πριν», είπε.

Αλλά καθώς ο καρκίνος του μαστού της Newton-John επέστρεψε για τρίτη φορά – διαγνώστηκε το 2013 και ξανά το 2017 – και καθώς η ασθένεια έκανε μετάσταση στο ιερό οστούν της, η Chloe τη φρόντισε. «Η ασθένειά της με βοήθησε να γιατρέψω την ασθένειά μου», είπε η Κλόε στο «60 Minutes Australia». «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι – ήθελα να είμαι λαμπερή και χαρούμενη και διαθέσιμη για τη μαμά μου όταν πάλευε με αυτό». Η Chloe σημείωσε επίσης, “Όλοι έχουμε τους καρκίνους μας. Η δική μου είναι η μάχη μου με τον εθισμό.”

Η θετική σκέψη έγινε εξαιρετικά σημαντική για την Olivia Newton-John καθώς ζούσε με τον καρκίνο. «Πρέπει να πιστεύεις ότι θα είσαι καλά γιατί η στάση σου είναι τόσο σημαντική για τη θεραπεία σου», είπε στο Australian Women’s Weekly το 2021 (μέσω του 7news). «Το σώμα θέλει να θεραπεύσει φυσικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments