Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Θύμα… δυσάρεστης έκπληξης για τον Έλληνα τενίστα

Τσιτσιπάς: Θύμα… δυσάρεστης έκπληξης για τον Έλληνα τενίστα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τσιτσιπάς: Με ακόμη μία σημαντική έκπληξη και μάλιστα με «θύμα» τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διεθνές τουρνουά τένις του Μόντρεαλ, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Βρετανό, Τζακ Ντρέϊπερ

Με ακόμη μία σημαντική έκπληξη και μάλιστα με «θύμα» τον Στέφανο Τσιτσιπά, συνεχίσθηκε το διεθνές τουρνουά τένις του Μόντρεαλ, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής (Νο 5 στον κόσμο), ηττήθηκε από τον Βρετανό, Τζακ Ντρέϊπερ (Νο 82) και αποκλείσθηκε από την συνέχεια του τουρνουά.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο σετ, ο νεαρός Βρετανός αιφνιδίασε τον Τσιτσιπά και αφού του «έσπασε» δύο φορές (στο 2-1 και στο 6-5) το σερβίς (έναντι μίας στο 3-3), απέκτησε προβάδισμα για την νίκη με 7-5 και μετά από 58 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ και όπως αποδείχθηκε καθοριστικό σετ, ο Τσιτσιπάς μπήκε στο γήπεδο πιό αποφασισμένος και προηγήθηκε 3-1 με μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ. Ομως ο Ντρέϊπερ, αντέδρασε άμεσα και «ανταπέδωσε», ενώ στην συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και το σετ κρίθηκε στο tie break, όπου ο Βρετανός ήταν καλύτερος και έφθασε στην νίκη με 7-6(4) και μετά από μία ώρα και πέντε λεπτά.

Στην Team Europe για το Laver Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την Team Europe στο εφετινό Laver Cup, που θα διεξαχθεί το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου στην “O2 Arena” του Λονδίνου. Οι διοργανωτές, ανακοίνωσαν σήμερα (10/8) ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα καταγράψει την τρίτη συμμετοχή του στο Laver Cup, και ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ, ο οποίος προετοιμάζεται να μετάσχει για δεύτερη φορά στην διοργάνωση, συμπληρώνουν την σύνθεση της Team Europe. Το υπόλοιπο… ρόστερ της ομάδας, αρχηγός της οποίας είναι ο Μπιόρν Μποργκ, συγκροτούν οι Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ και Ρότζερ Φέντερερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Team Europe είναι αήττητη στο Laver Cup, καθώς επικράτησε στην Πράγα το 2017, στο Σικάγο το 2018, στη Γενεύη το 2019 και στη Βοστώνη το 2021.

Ενώ η σύνθεση της Team Europe είναι πλέον γνωστή, απομένει η ανακοίνωση των ονομάτων των δύο παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της Team World, αρχηγός της οποίας είναι ο Τζον ΜάκΕνρο. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό, ότι θα ενισχύσουν την ομάδα, οι Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτζ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Τζακ Σοκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments