Ελλάδα

Βόλος: Ιερέας απαγόρευσε σε ηλικιωμένους να μπουν στο ναό επειδή φορούσαν μάσκες

Βόλος: Ιερέας απαγόρευσε σε ηλικιωμένους να μπουν στο ναό επειδή φορούσαν μάσκες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βόλος: Σε ένα αρκετά περίεργο γεγονός υπήρξε στη Νέα Ιωνία Βόλου και πιο συγκεκριμένα σε έναν ιερό ναό Παλαιοημερολογιτών, με αρνητικό πρωταγωνιστή στον ιερέα

Σε ένα αρκετά περίεργο γεγονός υπήρξε στη Νέα Ιωνία Βόλου και πιο συγκεκριμένα σε έναν ιερό ναό Παλαιοημερολογιτών, με αρνητικό πρωταγωνιστή στον ιερέα, καθώς ηλικιωμένο ζευγάρι θέλησε να μπει στον ναό για να προσκυνήσει αλλά εκδιώχθηκε κακήν κακώς επειδή … φορούσε μάσκες.

Μπαίνοντας στο προαύλιο του ναού, σύμφωνα με το gegonota, το ζευγάρι συνάντησε τον ιερέα ο οποίος μόλις τους είδε να φορούν τις προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό αντέδρασε έντονα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είπε ότι απαγορεύεται να μπουν στο ναό με μάσκες. “Είναι απαράδεκτο να θέλετε να προσκυνήσετε την εικόνα της Παναγίας με μάσκες. Να φύγετε”, φώναξε ο ιερέας. Το ζευγάρι “πάγωσε” από την επίθεση και διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης, αποχώρησε απογοητευμένο, χωρίς να σκεφτεί ούτε στιγμή να βγάλει τη μάσκα για να μπει στον ναό.

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 33χρονος για το βιασμό της 32χρονης

Προφυλακιστέος τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος κατηγορούμενος από τα Ανώγεια για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε από 32χρονη Ελληνίδα με τόπο διαμονής την Αθήνα.

Για πάνω από επτά ώρες ο κατηγορούμενος κατέθετε τις δικές του θέσεις για το συμβάν και την κατηγορία όπως του αποδόθηκε, εμμένοντας στη θέση του ότι όσα συνέβησαν αφορούσαν σε κοινή συναίνεση τόσο του ιδίου όσο και της 32χρονης.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση και ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί σε πρώτο χρόνο στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments