Lifestyle

Σάσα Μπάστα: Η φωτογραφία στα τέσσερα…που έγραψε ιστορία

Σάσα Μπάστα: Η φωτογραφία στα τέσσερα…που έγραψε ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: instagram sasa_basta

Σάσα Μπάστα, η ξανθιά ντίβα με τις εντυπωσιακές καμπύλες

Σάσα Μπάστα, η ξανθιά ντίβα με τις εντυπωσιακές καμπύλες και την κορμάρα που “κολάζει”. Γνωστή από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, αλλά και την ενασχόλησή της κατά καιρούς με το τραγούδι ή τις απόπειρές της να μας καταπλήξει ως παίκτρια ριάλιτι.

Το πρόσφατο εγχείρημά τη, ήταν  η εμφάνισή της στη Φάρμα, όπου μαζί με την άλλη γυναίκα «φωτιά» έπαιξαν με τα «αισθήματα» των αρσενικών τηλεθεατών…

Η κούκλα Σάσα, δεν σταματάει να «αναστατώνει», διαθέτει αξιοζήλευτο κορμί, με πλούσιο στήθος και γλουτούς που ζαλίζουν. Επειδή το ξέρει, φροντίζει και να το επιδεικνύει όπου και όπως μπορεί. Φανατική των μικροσκοπικών ρούχων…γενικότερα, δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση τα μαγιό της ή καλύτερα το κάτω μέρος, που περιορίζεται σε ένα απλά και ταπεινό στρινγκ της, ίσα ίσα για να αποκαλύπτει τα τατουάζ της. Άλλωστε στη Μύκονο, όπου βρίσκεται τον περισσότερο χρόνο, οι εμφανίσεις μπορούν να είναι πιο …ελεύθερες!

Έτσι η Σάσα δεν το πολυσκέφτεται, βάζει ότι πιο ..απλό και «ανύπαρκτο» υπάρχει και κάνει τη μεγαλοπρεπή εμφάνισή της, προκαλώντας ίλιγγο.

 Όταν η Σάσα μας συστήθηκε για τη Φάρμα

“Είμαι η Σάσα και έχω μια κορούλα 2,5 χρονών. Δηλώνω χαζομαμά και όλη μου η μέρα της ανήκει!!! Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι η γυμναστική… Πού αλλού; Σε παιδότοπο φυσικά! Μην το υποτιμάτε… Χρειάζεται πολύ τρέξιμο, «στόχο με μπαλάκια» και να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένη! Εξάλλου, για να φτάσω στη «Φάρμα», είπε η ίδια πριν μπει στο ριάλιτι περιπέτειας.

Η Σάσα Μπάστα μετρά στο instagram χιλιάδες followers στους οποίους χαρίζει όμορφες στιγμές. Μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε όμως κόβει την ανάσα.

Δείτε την φωτογραφία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments