Πολιτική

Πως έφθασαν να τα “σπάσουν” Κρανιδιώτης και Τζήμερος με τον Μπογδάνο

Πως έφθασαν να τα “σπάσουν” Κρανιδιώτης και Τζήμερος με τον Μπογδάνο

Πηγή Φωτογραφίας: cretapost

Σε ντόμινο αλληλοκατηγοριών έχουν προχωρήσει μετά από την απόφαση του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη να διαγράψουν από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αμφότεροι

Σε ντόμινο αλληλοκατηγοριών έχουν προχωρήσει μετά από την απόφαση του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη να διαγράψουν από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αμφότεροι μέσω των social media.

Όλα άρχισαν χθες, όταν με κοινή τους ανακοίνωση, Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν πως διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους κατηγόρησαν τον κ. Μπογδάνο -μεταξύ άλλων- για προσωπική στρατηγική, αμετροεπή και αντιδεοντολογική συμπεριφορά, καθώς και για αλαζονικό χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέρεται να είχε ενοχληθεί από τις επιθέσεις που είχε εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων.

Μάλιστα, αμέσως μετά ο ανεξάρτητος βουλευτής εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τζήμερου και του Κρανιδιώτη, ανακοινώνοντας πως πλέον θα πορευτεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία το προηγούμενο διάστημα είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Τι έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments