Πολιτική

Οικονόμου στον Τσίπρα: Οι θεσμοί είναι πολύ ανθεκτικοί, όπως αποδείχθηκε ιδιαίτερα το 2015

Οικονόμου στον Τσίπρα: Οι θεσμοί είναι πολύ ανθεκτικοί, όπως αποδείχθηκε ιδιαίτερα το 2015
Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στο άρθρο του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων.  «Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ύβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα  ύβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Τι δήλωσε ο Τσίπρας

Στο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει την αποκλειστική ευθύνη στον πρωθυπουργό για το «σκάνδαλο των παρακολουθήσεων» και εκτιμά πως ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται «σε ελεύθερη πτώση». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «επιχειρεί να διασωθεί μεταθέτοντας τις ευθύνες του στη «χούντα του Μαξίμου», που ο ίδιος όμως επέλεξε και στήριξε».

Κάνει λόγο για «κυβέρνηση δημοκρατικής ομαλότητας, αλλαγής, και προόδου». «Είναι η μόνη απάντηση στην εκτροπή, τις παρακρατικές μεθόδους και την καθεστωτική φαυλότητα που μας έχει οδηγήσει η τρίχρονη διακυβέρνηση Μητσοτάκη», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments