Ελλάδα

Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του

Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άρτα: Μετά από δύο μέρες αναζητήσεων από την Αστυνομία, εντοπίστηκε ο 29χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Μετά από δύο μέρες αναζητήσεων από την Αστυνομία, εντοπίστηκε ο 29χρονος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα, στην περιοχή Δαφνούλα Ευρυτανίας.

Ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 75χρονου είχε διαφύγει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο βουνό προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης είχε πάει στο σπίτι του 75χρονου πεθερού του, όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 34χρονη εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με το δύο ετών παιδάκι τους.

Το χρονικό

Η επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία και ο 29χρονος φέρεται αρχικά να πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του, δύο φορές, αλλά να αστόχησε και η 34χρονη πήρε το παιδί και πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Ο 75χρονος αντιλαμβανόμενος το περιστατικό ρίχτηκε μπροστά για να προστατεύσει την κόρη και το εγγόνι του με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από τον δράστη ο οποίος σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές.

Στη συνέχεια ο 75χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε, κατευθυνόμενος προς τα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας. Καθ΄ οδόν φέρεται να συνάντησε έναν βοσκό στον οποίο ανέφερε ότι ανέβηκε στο βουνό λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments