People

Η σκοτεινιά της λαμπερής Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η σκοτεινιά της λαμπερής Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Πηγή Φωτογραφίας: Food & Wine Magazine

«Θα προτιμούσα να τυφλωθώ. Τι αξίζει μια προσπάθεια; Απλά λέω».

Τα εκατομμύρια ακολούθων της διάσημης Μπρίτνεï Σπίαρς είναι εθισμένα στις συχνά νεφελώδεις αναρτήσεις της αγαπημένης τους τραγουδίστριας. Αυτή την Παρασκευή, όμως, αντί του φωτεινού προσώπου της ξανθιάς τραγουδίστριας. με τα μεγάλα μαύρα μα πάντα ανήσυχα μάτια, αντίκρυσαν μια ανάρτηση με τη πρό ωπό της καλυμμένο με μια μικρή λευκή πετσέτα, και με τη μυστηριώδη ανάρτηση:

«Θα προτιμούσα να τυφλωθώ. Τι αξίζει μια προσπάθεια; Απλά λέω».

Αν και αργότερα, η λαμπερή Μπρίτνεï θέλησε να καταργήσει την ανάρτηση, τα ερωτηματικά μεταξύ των θαυμαστών και των θαυμαστριών παρέμειναν. Τα ερωτηματικά που γεννά η γνήσια έγνοια για τη μικρόσωμη pop σταρ, με το ταραγμένο παρελθόν και την εύθραυστη ψυχική υγεία. Όλα μαρτυρούσαν, εξάλλου, ότι η 41χρονη ερμηνεύτρια με την αλματώδη εμπορική επιτυχία των 200 εκατομμυρίων δίσκων έχει ανάγκη από μέριμνα και συμπαράσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Είχαν προηγηθεί video που έδειχνα την Μπρίτνεï να επιδίδεται σε επιπλήξεις των δύο γιων της. Τα video τα είχε δώσε στη δημοσιότητα ο πρώην σύζυγός της Κέβιν Φέντερλαïν. Η δημοσιοποίηση αυτή δεν έγινε με ένα πνεύμα «εισαγγελικό» και με ένα ύφος κατηγόρου, για να φανεί ο καλός ή ο κακός χαρακτήρας της Μπρίτνεï Ο Κέβιν και τα δύο παιδιά, που απέκτησε μαζί της ανησυχούν.

Και ανησυχούν σοβαρά για τις συναισθηματικές ισορροπίες της μητέρας και πρώην συζύγου, η οποία δείχνει να έχει «σπάσει», όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν είχε φθάσει στο σημείο να ξυρίσει το κεφάλι της, αρνούμενη την ετικέτα του sex symbol, και να κατεβάζει τζάμια σταθμευμένων αυτοκινήτων, έχοντας καταναλώσει ικανές ποσότητες αλκοόλ. Ευτυχώς, τότε, όλα πήγαν τελικά κατ’ ευχήν. Η Μπρίτνεï Σπίαρς πάλεψε, σηκώθηκε και στάθηκε και πάλι στα καλλίγραμμα πόδια της, υποσχόμενη στον εαυτό της ότι «εκεί ξανά δεν θα γυρίσει».

Τώρα, στο πλευρό της βρίσκεται ο πρώην σύζυγός της. Είναι ανήσυχος, όπως και οι δυο τους γιοι, για την πνευματική ισορροπία της πρώην συζύγου του, με πρωταρχική μέριμνα τη σταδιακή ανάκτηση του ελέγχου της σταρ. Κρύβει επιμελώς την ανησυχία του από την ίδια, συζητά με ειδικούς, ανταλλάσσει απόψεις με συγγενείς της Μπρίτνεï Σπίαρς, η οποία δεν έχει – επί του πραγματικού – κανένα απολύτως λόγο να καλύπτει το πρόσωπό της με πετσέτες. Πόσο μάλλον να θέλει να τυφλωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments